04 February 2013

Blog desperate


Ada orang share kat fb 1 link....tajuk lak best....berinformasi.....teringin nak tahu....
Sekali klik, keluar benda alah ni.....





Agak-agak la nak suruh orang like fb pun.....
Tak payah la sampai paksa-paksa macam ni.....
Hilang akal apa nak kena tunggu sampai 2000 saat baru boleh baca entri dia tu....
Takde butang pangkah lak tu......


P/s: Sampai dah siap entri ni pun belum habis lagi 2000 saat dia tu.....

9 org syg adam:

kasihibu said...

macam macam gitu(",)sabar ye

Ijah EmoTemo said...

amboi overnya 2000 saat! -__-

shark said...

kahkahkah ;p

miza yusof said...

adoiii. kemain lama nak kena tunggu.
kalau miza memang sampai kesudah pun tak kan baca. cara nih memang betul-betul desperate. hmm

syawalsimpsons said...

kalo sue dah trus tutup blog tu..kakkakka

Kniedaz said...

hahaha...biasa terkena juga..kalau kua butang tu terus pangkah..xmau le baca..

Qhaifa Nur said...

takut nak tekan sebarangan aanie...takut jadi ginilah..macam2

adianiez AIDA said...

gitu la plak ekk?
hmmm macam-macam...

wan nurul hezrina abd halim said...

mencik...hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby