26 February 2013

Mancongkam.....Nasi ayam garing

Masa otw balik kampung aritu, kami singgah kat kedai Mancongkam kat gombak.....aritu cari kedai mancongkam kat shah alam tak jumpa-jumpa sampai kempunan kan......last-last memang kena datang gombak jugak.....baru la real punya mancongkam....

Kedai mancongkam ni sekarang kena layan diri....tak tau start bila sebab masa aku datang 2 tahun lepas (kot) belum layan diri lagi.....kitorang yang tak tau ni datang-datang terus duduk...kekeke....


kami order nasi goreng ayam garing....



ini ayamnya.....memang garing betul......



harga mancongkam......
masa aku simpan resit ni hubby usik aku....dia cakap nak masuk belog le tuuu......kehkeh......
biase la.....blogger kannnn....hahaha....


9 org syg adam:

syawalsimpsons said...

mesti la masuk blog kan..kikikikiki...

Kakzakie said...

Siapa saja yg dekat dgn kita pasti tahu bila kita ambil gambar memang sah masuk bloglah kan apa lagi:)

Kniedaz said...

uiii..macam sedap je...dah nama pun blogger hehehe

Qhaifa Nur said...

aanie akak baru makan kat sini...
nanti baru buat n3 he..he..
garing yup...

Liza said...

Usikan-usikan tu dah lali. Haha... Telan e la dh mmg betul nak masuk blog pown. kekeke

Aju Mohit said...

nasi ayam
ni memang mencongkam aanie
nak plak yg garing tu kan ;)

*azni* said...

first time dgr nama kedai mkn ni..huhu..

Huda said...

mcm penah nampak kat mana ek kedai ni..area kl la..setapak kut..lupa dah..sedap ek..

Izan Ishak said...

dulu2 hubby izan pun ada perli juga. tapi skrg ni dia pulak yg suruh amik gmbr utk masuk dlm blog...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby