21 February 2013

Meatball Ikea

Sebelum cuti CNY aritu aku ngan member-member ofis jenjalan cari makan kat ikea......pegi ikea semata-mata nak makan meatball.....



actually ni first time aku makan meatball ikea ni......nak order pun tak reti...nasib baik pegi ngan member yang dah biasa......kekeke....
memula tengok pinggan ni macam tak cukup je.....hoi, 5 bijik je? mana cukup?
tapi, 5 bijik je pun memang kenyang sebab benda ni cepat muak.....
nanti nak g makan lagi la.....
nak order 10 biji lak....muahaha.....
ajak hubby dan adam sekali.....


Lepas makan, shopping kat ikea.....dapat la beli beberapa barang.....cermin ikea, mangkuk plastik untuk adam, berus tandas (hahaha), berus sinki (hahaha), kain lap (nak brand ikea jugak tu tak tahan), dll.....


17 org syg adam:

syawalsimpsons said...

sue baru makna last week..nak makan lagi ni...

Kakzakie said...

Janji makan ingat huby dan Adam tak apa lain kali bawa mereka makan di sini..

N i e Z a said...

slu klu ke ikea tak penah nak dpt mkn meatballs ni..hehehehe..

*azni* said...

azni lum penah jejak kaki lg kt ikea..ketinggalan zmn sungguh..huhu..

Cho Zila said...

belum penahler lagi akak makannyer .. bila pergi situ tak teringatpun.... ramai kata sedap...

Kniedaz said...

lama tak gi Ikea tapi kalau pi tak pernah makan meatball tu sebab selalu ramai..huhuhu

Ijah EmoTemo said...

heee dah lama tak pi mkn meatball ikea! heheheh

shark said...

x penah try meatball ikea walopun dah berkali kali ke ikea..hehe..

Fiza Rahman said...

Sedapnya.

Qhaifa Nur said...

lama tak singgah ikea...tak tahu macamana rupanya sekarang...yang akak tahu ramai cakap meatballnya sedap...

eB said...

lama x gi... mmg terbaek la...
gambor?

Huda said...

nyum3..kami dah lama x makan meatball ikea ni..lama dah x pi :)

Aju Mohit said...

emmm tak pernah try lagi ni aanie, nanti nk try gaklah, yelah kan 5 ketul je mana cukup, sib bek gi ngan kawan kalau gi abah si adam mmg le berebut hihihi

~MommyAida~ said...

hehe..sama dgn aida..brg kecik2 mmg nkk beli yang IKEA..gile brand je lebih..hahahaa..Meatball tu sedap eh?tak penah try..hihihi

Myra Jay said...

Myra masa 1st time makan dalam tak reti amik smpai 10 ha :)

Yela bukan selalu nak dapat makan :D

Liza said...

Tak pernah makan pun. Sedap ek?

wan nurul hezrina abd halim said...

nampak sedap sangat nih..sedapnyalah aii tak pernah g makanpun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby