20 February 2013

Pizza Hut in da house!!!

Sehari sebelum kenduri sepupu aku tu ada la aku tolong-tolong kat dapur sikit.....tolong kupas bawang je pun...selain tu, tolong-tolong tengok je....hahaha....

Balik umah petang tu (selang satu rumah je), adik aku order pizza......tak sangka kampung aku dah ada Pizza Hut la wei.....kekeke....dia order 2 biji pizza saiz besar dan chicken wing.....ooo yeah....


tak ingat apa nama dia.....




yang ni favourite aku.....tapi tak ingat gak apa nama dia......
sedapnya la.....puas hati dapat makan.......



 yang ni favourite all the time.......
terbaekkk punye chicken wing......


Duk kat kampung asyik makan je......heaven betul.....Adam tak makan sangat pizza.....dia makan ayam je la......


12 org syg adam:

*azni* said...

tolong tgk tu takleh blah..aanie oh aanie..hehe..

shark said...

saya lg suka dominos pizza..:)
walopun sy penah keje dgn piza hut..
hehe

Siti Asiah said...

sedapnye, tengah lapar ni...pizza hut pun baru ade kat tempat asiah ni. Leh order la pasni..hihi

Aju Mohit said...

tengok gambar tu dari atas ke bawah, alahai kecur ayaq liuq cek ni aanie, maila sepotong hehehehe

Jue a.k.a Ibu 2F said...

dah lama tak makan pizza

wan nurul hezrina abd halim said...

wahhhh laparrrrr nyer aanie..napelah g post entri time cenggini..huhu mintak sikit pizza tuh!

Qhaifa Nur said...

jumaat baru ni kerja ot..bos belanja makan pizza...aduh sedapnya aanie..

syawalsimpsons said...

alamak..sedapnyer

Nina K's Luviee said...

u have such a gorgeous blog dear,be my follower i'll follow u then http://nina-wns.blogspot.com/

Kniedaz said...

dah lama tak makan pizza ...lapar pizza la pulak

N i e Z a said...

sedaappnye pizzaaaaa....dah lma tak mkn pizza ni...

Myra Jay said...

Lama tak layan Pizza, bila tengok entry ni terus terliur :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby