22 February 2013

Sport shoes baru....kekeke.....

Hari ni aku bertolak ke Felda Residence Trolak di Perak untuk kursus Team Building....ni kali ketiga aku g team building....dah naik bosan dah....kekeke....tapi nak buat camne, kena pegi jugak......

Team Building ni biasalah, tak formal sangat.....banyak outdoor....tu yang aku kureng tu....maklumlah, badan berat.....kekeke....kalo kursus yang lecture je ok la....sebab boleh tido.....muahaha.....

Weekend lepas g Sunway Pyramid shopping keperluan nak g kursus.....seronok giler rasanya shopping aritu sebab dah lama sangat tak shopping sakan kot.....rasa puas sangat walaupun just beli seluar track 2 helai dan sport shoes je pun....


cantik tak sport shoes saya??? pink kaler giteuwww.....*gedik
brand Admiral je....boleh la.....
sampai rumah terus tak sabar nak try.....hehe....




adam nak sorok kasut mama....jeles leteuwwwww.......



P/s: Ayat nak ajak hubby beli kasut ni "Nanti boleh la kita g jogging kan???" kehkeh....



9 org syg adam:

Kakcik Nur said...

Tahun ni kakcik belum pergi satu kursus pun lagi...

Cho Zila said...

ayat last tu power... ha.. ha.. macam penahku dengar jer tapi di mana yerk...
semangat.. semangat nampak pinktu..

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

ganbatte uols
ai lps bln 11 nnt baru blh jogging blk ngeee...la dah bamok :(

shark said...

cantik..:)

Alin Marlini said...

Selamat Berkursus Anie...

Qhaifa Nur said...

banyak kegunaan kasut sukan ni...
lamanya tak jogging...bole lari tau tidak ni he..he..

selamat berkursus aanie....

Huda said...

caNTIK kaler pink black :) takla cepat kotor kan..pink lak nampak ladies :)

Aju Mohit said...

nice shoes, wahh gi team buildinh ekk, seronok juga dan yg tak seronok tidur kita terganggu heheheheh, selamat berkursus aanie!!!

nini said...

pinky gtu...tapi santek...=D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby