21 September 2010

Entry khas utk The Red Lover @ Red Mummy

Sape yg x kenal dgn blog red mummy nih...tentu ramai blogger yg kenal....kalau tak, takkan dia punya followers boleh cecah sampai lebih 4 juta!!! omg!!! dia punya visitor sehari adalah ribu2 lemon....sangat kagum dgn beliau neh....kalau sebelum ni aku tengok banyak blog yg punya follower sampai 1k, 2k, dan paling ramai pun 10k aku dah rasa diorang hebat, rupanya blog red mummy atau lebih mesra dipanggil kak red ni lebih hebat dan luar biasa gempak......

Kalau dah fan seramai tu, just imagine dia punya income dari nuffnang....dia mampu menjana pendapatan sehingga RM100,000 setahun melalui iklan-iklan yang dipaparkan di blognya....huh..kalah gaji pengarah...memang hidup mewah hasil dari blog la....kalau aku dapat cek dari nuffnang sebanyak tu, confirm aku bayar cash duit ptptn aku tu....dapat la aku tido lena....

Kak Red ni jugak penah masuk dlm beberapa paper gak pasal kejayaan dia nih....macam artis gitu....terbaru masuk dalam kosmo...aku pun tau pasal beliau ni masa baca paper kosmo la cerita pasal nuffnang.....teruja aku baca dia dpt income sebanyak tu......niat asal berblog just nak tulis diari, alih2 dapat duit.....sape xnak woi...

Kalau nak cite pasal beliau nih mmg banyak, kalau nak kenal dgn lebih dekat lagi, baca la sendiri ye....boleh klik kat SINI.....

P/s: Dah ada idola baru....

1 org syg adam:

Anonymous said...

hi salam

kita datang nih :)

Redmummy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby