30 September 2010

Yesss.....akhirnya dapat gak......

Kenapa aku seronok sangat ni???
Apa yg aku dapat???
Bonus ke?
Durian runtuh ke?
Duit jatuh dari langit ke?
Hahaha.......
Ekceli....ini yg aku dapat.......
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>
>

 aku punya nama yg ketiga tu.....kekeke....

mesti korang pelik..ape kehe nya ani ni?
kalau korang nak tau, tudung ni memang spesel sangat.....
sebab dia custom made....dijahit sendiri oleh tuan punya belog....
tudung ni jenis tudung syria, tapi inner dia jenis x melekap.....ada muncung gitu....
pas tu kan, tudung dia memang laku sangat....
kalau malam ni upload, malam ni jgk habis booking....
 kalau esok baru nak order, jangan harap la dapat....

sebelum2 ni aku ada gak nak order, tapi terlambat....
ye la, aku bukak belog kat opis je.....malam xde masa nak ngadap pc.....
pastu smlm dia ckp akan upload stok baru malam tadi....
maka, semalam dgn gigihnya aku ngadap pc tunggu dia update belog.....
hahaha....berjaya gak order tudung dia.....
aku try beli 1 helai je dulu.....kaler pink macam kat atas tuh.....sweet kan?
kalau ikutkan nak beli 1 lagi......tapi takut x sesuai ngan aku....huhu...
kalau ok, nanti blh beli lagi....

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby