03 September 2010

Semangat Yang Hilang

Hari demi hari....rasa macam dah makin malas....
xde semangat utk teruskan perjuangan ni.....
Macam dah ada rasa sedikit bosan terhadap apa yg aku buat ni......
Mungkin sebab output yg aku dapat amat mengecewakan......
Atau mungkin sebab alat yg aku gunakan utk tujuan tu dah tak relevan lagi.....
Atau mungkin juga aku tak mendapat sokongan yg padu dari org tersyg??

Hakikatnya aku dah penat memerah susu pakai pam manual.....
Aku betul2 mendambakan pam yg best ni....
Apakah aku dapat memilikinya?atau hanya menjadi wishlist aku je?

Aku tau aku bukannya fully BF....aku tau adam pun minum FM jgk....jadi mungkin pam yg best tu x akan kumiliki.....tapi aku rasa xde semangat nak pam manual sebab hasilnya cuma 3oz - 4oz je setiap sesi.....aku sgt kecewa.....

Dah bermacam cara aku buat utk tambahkan susu.....minum susu anmum, makan vitamin spt alfalfa, minum air longan bercampur kurma...sume aku telan.....tapi hasilnya tetap sama....

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby