04 September 2010

SA penipu di butik terkenal

PENIPU!!! tu je yang paling sesuai utk SA kat butik terkenal tu......
Ceritanya macam ni....tadi aku pegi tukar tayar kete kat Klang.....then, on de way balik tu aku singgah la kat satu butik terkenal ni kat Shah Alam.....memang excited sangat sebab dah lama ngidam nak pakai jenama terkenal ni....lepas je parking kat betul2 depan kedai dia, my hubby hulur duit raya kat aku.....lagi la excited nak menyopping.....giler x suke....bukan senang hubby aku nak bg duit shopping....

Masuk2 je terus terkam tudung yg buy 1 free 1......tapi aku tak berkenan sangat sebab banyak saiz dah xde....kalau ada pun saiznya xkena ngan muka aku....terpaksa la lupakan tudung tu n cari tudung yg lebih mahal skit....masa aku pilih2 tu xde sorang pun SA yang tegur aku....apa diorg ingat aku xde duit ke nak beli??then, bila dia nampak je aku pegang tudung n bawak g tengok tudung lain, baru la ada yg mengekor....

Tengok dia punya price ok la...tapi kena beli 3 baru dpt harga tu....so, aku cari la lagi 2....then, aku tanya boleh campur x yg plain dgn yg printed?dia ckp blh.....aku pun amik la 2 plain n 1 printed.....n aku tambah lg 1 yg lain jenis (harga pun lain la....tu aku dah sedia maklum).......pastu aku tanya blh buat kad ahli x?dia ckp kad dah habis, tapi dia blh tlg adjustkan utk aku......ok la...mulut manis nak m*****s....

Then, bila g bayar, dia kira lain2 harga....yg plain lain, yg printed harga lain....so, aku x dapat harga utk offer 3 helai tu la....cilakak btl....apa lg, naik angin la aku....aku tanya knp kira lain....tadi ckp lain?pastu dia ckp mmg harga dia cmtu....SA yg duk mengekor aku tadi dah blah dari td lagi....yg duk depan aku ni SA yg nak mkn duit komisyen je....blh lak dia senyum kambing kat aku....kalau ikutkan, aku nak cancel je....tapi nasib baik boss (aku rasa supervisor kot) diorg dtg......dia bg harga tu n bagi sampul duit raya kat aku....konon nak rasuah aku la tu?cisss.....n lagi satu penipuan, aku mtk nak buat kad sebab tadi dia dah janji, tapi dia mcm xnak bagi.....siap srh aku dtg skali lagi tunjuk resit....nti dia buat sb time tu konon dah nak tutup kedai....tapi kalau aku dtg lagi sekali, aku x rasa dia akan bg aku buat kad.....lagipun aku xkan jejak kaki kat sana lagi dah....

Sangat2 x puas hati dgn layanan diorang tu....x padan dgn nama diorang yg femes tuh.....tapi dpt staff yg sibuk nak mkn komisyen je....sampai berebut2 nak mkn komisyen aku....dah la aku first time shopping kat situ, sekali dia buat taik kat aku.....aku x pasti la kat branch lain SA diorg sama ke x.....mungkin aku sorang je yg terkena cmni....??

Baru je nak happy sebab dah dapat apa yg dihajati......tapi.......huh....

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby