25 September 2010

Lepas geram je.....

Jap lagi nak kuar pegi open house umah member incik suami....lepas tu nak g sogo.....weehuuu....sambil2 tu boleh g pasar malam jln TAR.....
Walaupun ramai yg x setuju kalau tengok parents angkut anak2 diorang kat tempat ramai org, tapi ada aku kesah?? habis tu takkan la aku nak tinggal anak aku kat umah sorang2?
Aku jaga sendiri anak aku....bukannya letak umah mak.....

Kat kl ni kitorang xde sedara mara yg boleh tlg jaga kan baby kitorang...kalau ada pun, tak kuasa la diorang nak jaga...diorang pun ada anak gak.....umah mak dgn mak mertua lak jauh....nak tak nak terpaksa la angkut sekali nak pegi mana pun.....

Tapi aku pun rasional gak la....kalau agak2 padat sangat tempat tu, takkan la aku nak mencelah gak...agak2 la kan....sape x sayang anak....

Dah la tu....

0 org syg adam:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby