25 February 2011

Bercinta dengan pasangan yang lebih berusia


Aku nak join segmen dari Broframestone ni lak....topik ni macam menarik je...
"Bercinta dengan pasangan yang lebih berusia"
 
Nak join?
Klik banner

Aku berpengalaman bercinta dengan pasangan yang lebih berusia (dah kahwin pun) dan pernah jugak bercinta dengan pasangan yang lebih muda....
Memang banyak perbezaan....
 
  • Pasangan yang lebih berusia lebih matang....jadi boleh kurangkan pergaduhan dan perselisihan pendapat....jadi, pendapat mereka lebih rasional dan boleh diterimapakai....
  • Biasanya kalau kita couple dengan orang yang lebih tua, diorang lebih menjurus ke arah perkahwinan....dan tidak menganggap perhubungan dengan kita tu main-main.....mereka serius dalam perhubungan....
  • Bersikap lebih membimbing
  • Memanjakan pasangan
  • Lebih memahami
  • Lebih mengalah terhadap pasangan

Ok, tu je yang aku boleh fikirkan......
Kredit link: Yuyu Zulaikha

5 org syg adam:

Myra Jay said...

Stuju dengan pendapat akak pasal kelebihan bercinta dengan orang lebih berusia :)

d_LA said...

gd luck babe..jom ngedate kat ikea sok weh..hehe..

aanie said...

@Myra Jay

hehe..xnak tambah lagi ke??

aanie said...

@d_LA

mu nak mari kl ko?mu dating ngn sape lagi tu??

nini said...

nini pun nak yang lagi tua, tak suka yang sebaya....tapi yang sekarang ni tua dua tahun je...tak kisah la yang enting tua...haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby