07 February 2011

CNY di Mid Valley - - - - first time tengok parking banyak kosong.....

Semalam aku g Mid Valley....nak balas dendam sebab hari sabtu tak dapat pegi Jalan TAR....
Kitorang bertolak dari rumah dah pukul 12 tengahari....
Mula-mula bajet nak g pagi sebab takut parking penuh...well, biasalah mid valley kan...
Tapi, memang memeranjatkan bila sampai je kat jalan depan mv tu tak de kete pun....
Hoh, semua orang kl balik kampung ke?
Rasa macam heaven je bila first time datang mv tak jammed.....:) 

Masuk je parking.....banyak kosong weh...

see?? ni time pukul 12++ tau....biasanya time ni memang pack sesangat....

Masuk Jusco dulu shopping baju adam dan mama....hehehe...
Lepas tu bagi adam main-main dengan benda ni....

suka dia main dalam ni....terpaksa amik gmbr belakang je sebab nak amik gambar muka memang tak dapek la dengan budak lasak macam ni....semua gambar jadi kabur...

apa nama benda ni ek??? ingat nak beli 1 bagi adam main dalam ni....tak payah nak main kejar2 dgn dia lagi....tapi risau gak takut dia melalak dalam ni.....huhu...

Adam tengok apa tu??? ralit je....

oooo...tengok pertunjukan singa....teringat masa kecik-kecik dulu ikut sekali dengan diorang dari rumah ke rumah...hehe..seronok....tapi dulu kitorang panggil naga....dah besar baru tau tu singa rupanya.....huhu..

P/s: Terkejut beruk bila makan nasi campur lauk ikan keli goreng je kena RM7 dan encek suami lak makan nasi lauk ayam dgn sayur kena RM9 kat food court....aiseyman, cekik darah nampak????

20 org syg adam:

MamaBatrice said...

wah.........mau tak kosong...sumer pakat cuti CNY balik kampung kan....

uihs...mahalnya makan kat foodcourt tu........mentang2 takde orang...dia tekan habis erkkk

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..mesti boleh willy dalam parking bay tue kan..maklumla kosong semua hehehehe

ch@ said...

alaaa rugi tak pergi, dah hampir singgah hari tu. cis.

aanie said...

@MamaBatrice

hehe..tu la...semua balik kampung...

em, tu la first n last makan kat situ...serik dah...dah la x sedap..huhu...

aanie said...

@sahromnasrudin

waalaikummussalam..
hehe..bukan setakat boleh willy, nak drift pun boleh tu..hehe...

Zur@ZaRi said...

waaa.... weee mahal nyer harga makan...
mmg cekik darah tol la.. zura pun terkena beb.. makan nasi lauk ayam n sayur rm6.40. senget nyer makcik penjual tu...

aanie said...

@Zur@ZaRi

hah..zura pun terkene gak ke?mmg cekik darah la tu kedai dia...kalo sedap xpe la gak...ni loya tekak sebab x sedap langsung...geram je...

Amy Syaquena said...

peerghhh!kosongnya parking kalau selalu amcam tue kan best..

ardinihumaira said...

CNY lengang kat kawasan dni.. ramai balik kg kot hehe

n!da said...

saye pon dlu2 igtkn bende tu nage.
hohoho. die ade banyak kot. satu nage satu lagi singe.

e'eh, adam maken encem la.. pheewiitt! hehehehe

aanie said...

@Amy Syaquena

haha, tu la amy...klu selalu mcm ni mmg syok habis la...xyah pening2 pala cari parking...

aanie said...

@ardinihumaira

aik? bukan dni duk kb ke?rasanya ramai yg blk kelate...oo..maybe sebab dni duk umah je kot tunggu rombongan...kekeke....

aanie said...

@n!da

hahaha..ye kot..entah la...:)

hehe..adam ckp time kacih...:)

MiSS Fyda said...

wa... mang mahal makanan tu... ish2

:: Zanna :: said...

wah~~ mid valley mn pernah lengang mcm tu...zanna pun terkejut ni...hak2..


n3 baru : senyum-senyum kambing ^.^

aanie said...

@MiSS Fyda

huhu....menci tau....

aanie said...

@:: Zanna ::

hehe...tu la pasal....
zanna, baru online ke?

d_LA said...

mu sorang je x balik kampung aanie weh..hehe..mu xtaw betapa jammed nye jln kat klate..huhu

aanie said...

@d_LA

hehe..sebab tu la aku tak balik..nanti bertambah jammed kelate tu...hehehe...

cikpuanhady said...

perghh..nak guling-glung kat carpark pon boleh..ngeee

nampak adam dah kurang tembam ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby