01 February 2011

Hari wilayah | Adam demam | Minyak naik | Naik minyak

Selamat bercuti untuk yang kerja kat wilayah....labuan pun cuti gak la kan?? aku keje kat selangor ni kena redha je la...huhu...tapi best gak kalau kl cuti tiap-tiap hari sebab jalan lengang siot....kat LDP tu boleh pecut laju-laju....tadi bertolak dari rumah 7.45pagi....nasib baik sempat sampai opis sebelum kul 8pg...sukee...

Balik keje semalam pengasuh adam cakap adam demam....badan dia panas sangat....masa hantar pagi tadi ok je....aduh, risau sangat...tapi sampai je rumah, dah ok skit...boleh gelak-gelak, main gurau-gurau...agaknya dia rindu mama kot....:) pagi tadi kul 2 pagi sempat bangun main-main....adeih...datang keje ngan mata ngantuk tahap gaban....

Aku perhatikan la masuk je bulan baru, adam mesti demam....kenapa ek?beralih bulan ek?baby lain macam ni jugak ke?


P/s: Minyak Ron 97 naik 10 sen lagi arini....tak lama lagi Ron 95 mesti nak naik gak....huhu...gaji bila nak naik?? kalau camni balik kampung toreh getah lagi baik...eh, tak nak toreh getah, jadi owner ladang getah la baru kaya....kekeke....


8 org syg adam:

esmaxempayar.blogspot.com said...

alahai kecian adam

kakyong said...

semoga Adam cepat sihat..

hadiah dah sampai.. ;) terima kasih

http://www.kakyong.com/2011/02/sarapan-nasi-lemak-hadiah-ga-yang-dah.html

aanie said...

@kakyong

thanx kak yong...:)..dah tengok dah...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dear, nak besaqkan gambo ek, lepas upload gambo, then klik kat gambo tu (masa wat new entry) then akan kuar icon large, small, xlarge untuk besaqkan gambo, cuba try kalo tak leh YM kita damia_nurin@yahoo.com

TQ

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

jom register Hearbeat leh dapat side income
tutorialnya disini
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/best-tutorial-how-to-register-heartbeat.html

cikpuanhady said...

semoga adam cepat sembuh..

ni ada entri mengenai aanie..hihihi..tapi aanie dah tau..

http://ceritaindahkami.blogspot.com/2011/02/senarai-bloglist-belle-of-january.html

aanie said...

@♥ Anje a.k.a Mama_Balqis

ooo..tapi tak pecah ke gambar tu??

aanie said...

@cikpuanhady

hehe..a'ah, dah tau dah....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby