24 February 2011

Bila budak tecik ni dah botak | dah tak encem dah.....

Berani aku cakap anak aku tak hensem?
Mak mana yang sanggup cakap anak dia tak hensem?? tak comel?
Semua parents akan puji anak dia comel la, cute la....
Walaupun tak bagitau terang-terang kat orang....weh, anak aku comel la...
Tapi dalam hati mesti akan cakap jugak...hehe....
 Ye la, kalau bukan kita yang puji, sape lagi kan??

Kalau orang lain puji tu, laaagiii la kembang lobang hidung rasanya.....heheh, aku la tu....
Kalau orang puji anak kita comel, maknanya kita pun comel gak la kan?ok, perasan...
Pernah dengar tak orang dulu-dulu kata jangan puji baby....nanti ada "benda" yang tak suka.....betul ke???
hidung google....

Actually kitorang tak suka adam botak....
Sebab nampak kelakar....mesti gelak-gelak tengok dia botak....
Tapi disebabkan dia ada ekzema, maka terpaksa la kitorang botakkan jugak....
Kesian tengok dia duk garu-garu....kadang sampai tak leh nak tido....
Rambut adam ni memang cepat panjang....
Masuk ni dah 3x dia botak...

kita layan gambar ensem dulu la ek....huhu....i miss this look.....

ok....gambar tak ensem lak....:(

Huhu....dah tak ensem.....tapi comel tetap ada....heheh, nak jugak tu....
Tak dapat nak snap gambar masa tengah gunting sebab bateri henset kong....
Tapi adam sangat la behave....duk diam je dia..siap gelak-gelak lagi.....good boy....

Tak macam dulu, duk meraung-raung je....
Mula-mula tu suspen la jugak...buatnya dia bikin havoc kat kedai tu, naya ye...

19 org syg adam:

*azni* said...

tatap hensem dadam tu walaupun botak..hihi..

Ummi AmnaAmzar said...

encem jugak..sama ngn baby ummi..dah kali ke 5 botak ni

baincardin said...

Salam.

Subhanallah! Adakah kita mampu hidup beramal lebih daripada 900 tahun? Jom kita hayatinya bersama. :)

aanie said...

@*azni*

hehe...thanx dear...rasa ringan skit nampak kepala dia...

aanie said...

@Ummi AmnaAmzar

hehe..ye ke?baby dah bape bulan??x larat nak tgk baby ni berambut panjang...kesian....

Zur@ZaRi said...

encem jer... maner boley kater tak encem... adam sumer encem2...:p

Ila said...

adam ensem ape bila botak..nampak kemas jer

aanie said...

@Zur@ZaRi

hehe..betul2..adam sume ensem2..hehe...

aanie said...

@Ila

hehe, thanx dear...:)

sahromnasrudin said...

nape ko botakkan anak ko..tapi tetap cumil mcm papa dan mama dia kan :-)

ajumohit said...

Adam aju dh setahun tp rmbutnya nipis jek..adam aanie botak pon encem,aju pon tingin nk botakkan si tecit ni tp abah dia tak bagi, nmpk ke'boy'an dia tu skit hehehhe

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe..thank u...mama ngn abah dia jgn dipuji...nanti ferasan lak...haha...

aanie said...

@ajumohit

ooo, dia jenis rambut nipis ek...xyah botak lah...
anak buah sy pun jenis rambut nipis gak..senang nak urus...hehe...

d_LA said...

dah botak dah bakal menantu aku ni..hehe..ttp encem maaaa...sianlah dia ada ekzema..

aanie said...

@d_LA

dla, bila nak dtg jumpa menantu mu ni??

Myra Jay said...

Walau botak terserlah kesepekan mata dia :)
Mmg comey :D

aanie said...

@Myra Jay

hahaha...mata tetap maintain sepet...:)

cikpuanhady said...

wahhh..dah botak ek..tapi maintain macho..ngee..

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

aanie said...

@cikpuanhady

hehe...macho ke...?amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby