23 February 2011

Birthday prank - - - - seronok gak sekali sekala kenakan orang......

Hahahaha....ok, kena gelak laju-laju dulu.....

Walaupun kejadian ni berlaku 2 minggu lepas, tapi setiap kali tengok gambar ni mesti nak gelak dulu....
Mula-mula aku takut gak nak join keje "jahat" ni....hehe....
Gila ko nak buat kat opis??
Tapi disebabkan kawan aku merangkap mastermind dalam game ni memang dah prepare baju birthday girl tu siap-siap sekali dengan bahagian dalam sekali, terus la aku setuju....hahaha...
Tapi aku just nak jadi cameraman je....ahakz...

senyumlah dulu ye.....

bersuka-ria dulu....

bajet comel la tu....

Masa yang dinantikan telah tiba.....
<
<
<
muahaha...comel kan??mai celup tepung.....nasib tak sempat baling telur....

henset celup tepung pun sedap gak....hiks..   

budak baik....:)

Ayat yang tak bleh blah.....
"Camne kita nak balik ni.....????" (sambil nangis2..hahaha)


16 org syg adam:

sahromnasrudin said...

huhuhuh..hebat ko..kalau aku, tak sanggup arr nak buat cenggitu..malu arr kalau pelanggan tgk..huhuhuhuhh

p/s: aku bukan setakat malu buat cenggitu, sampai ke tahap aku tak nak pelanggan aku baca blog aku nie huhuhuhh....

aanie said...

@sahromnasrudin

hahaha...time ni orang dah balik dah...klu depan org pun malu gak..hehe...

ala, nape nak malu?blog ko best ape?silap2 diorang blh jadi loyal readers..:)

CiK JuE said...

best jugakkan kalau mcm gitu tapi rasa mcm tak sampai hati pulak...hahahaha

:: Zanna :: said...

wah!!! mmg gempak la..bkn kat shopping cmplx ke ni??

sib baik ad standby baju leh tukar...huhu~~

Ila said...

hhehehe..terima jelah kan

CIKPUANHADY said...

hehehe..teringat pulak zaman-zaman u dulu..kitorang main conteng2 guna lipstik..

Jom skodeng :Yang best mengenai Swiss

MyeAqma said...

chis! kuajaq!
dia up gak story ni kt blog dia...
xpe2.. ada ubi ada batas... nnti namo nanges lebih dr sy eyh.. hahahahah!

p/s: sy mmg nk kenakan dila je ni... tggu time je ni...

aanie said...

@CiK JuE

haha..klu dah geng, xde masalah...jgn lak buat kat bkn geng, naya je...x pasal gaduh..hehe...

aanie said...

@:: Zanna ::

kat kfc tu mmg kat shopping cmplx...tp toilet tu kat ofis..hehe...

aanie said...

@Ila

haha...nasib dia la kan? sape srh bday time keje...hahaha...

aanie said...

@CIKPUANHADY

a'ah, klu time duk asrama mmg kena lagi teruk...siap kena baling telur, campak dalam kolah...haha...

aanie said...

@MyeAqma

muahahaha....xbaik dendam2 tau..akak budak baik...dila yg jahat..hahaha...

emaa87 said...

haha..sian nye mmber tu..
dah pkai cantek2 tu..

d_LA said...

gilerrrr ahhhh siap bertepung tawar lg..hehe..tp nsb bek dah siap beli baju kat dia..

aanie said...

@emaa87

hahaha...sian tu mmg sian, tapi best!!!

aanie said...

@d_LA

kita plan baekk punye...tarak jahat orang punye...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby