05 February 2011

Menghabiskan sisa cuti

Cuti 4 hari ni duk main kejar-kejar adam je la....
Nak online pun tak berapa nak sempat....
Hari Khamis aku tak ke mana-mana pun...
Duk melangut depan tv je la....makan tido, makan tido....huhu...

Semalam pun sama gak.....cuma malam je kitorang keluar...
Encek suami ajak g ampang jumpa kawan dia...
Pas tu singgah awan besar....guess what??makan sate samuri!!!
Best!! ini second time aku makan kat situ lepas makan time pregnant dulu....
Nak g bangi jauh sangat kot....
Time kasih abang....hehe...siap tapau lagi tau....hehe...

pic google...gambar sate tak sempat nak snap sebab tak sabar2 nak ngap...huhu...

Balik dari makan sate, kitorang singgah kat uptown kelana jaya lak...
For your info, uptown ni baru je bukak 1 Feb lepas....
So, aku saja-saje je la nak melawat tapak.....alang-alang dah dekat kan...
Kalau best, tak payah la kitorang menapak ke danau kota tu lagi....

Kawasan ni luas, boleh letak banyak gerai....
Tapi tak banyak kedai lagi yang bukak....maybe sebab baru lagi kot.....
Tak pun maybe sebab aku datang awal sangat....around pukul 10mlm....
Takpe, lepas-lepas ni boleh datang lagi....
Mana tau boleh jumpa dengan player bola ke....ahaks....


P/s: Jap lagi plan nak g jalan TAR....tapi hujan la pulak...huhuhu.....

8 org syg adam:

ch@ said...

teringat uptown kat TTDi tu, dulu tempat melepak dan berdating sampai pagi, bila dah takde, rupanya jadi tempat lalulalang pergi kerja hari2, hahaaa. terkenang-kenang.

sissyira said...

salam

satay samuri memang besh =)



Jom Joint 1st contest syira --Contest 1 : Bila saya mati by sissyira

d_LA said...

pakcik samuriiiiii....i miss u !!!smpai ati x ajk aku

aanie said...

@ch@

hehe..ye ke??sama la kita...dulu uptown la tempat dating utk tengah malam...sekali sekala jadi kelawar...kekeke...

aanie said...

@sissyira

a'ah, memang terbaek la...:)

aanie said...

@d_LA

hahaha...mu kan dah makan satay pok din kat kampung....ai jeles tau....sebab tu ai g samuri..kekeke...

Zur@ZaRi said...

rindunye nak makan sate haji samuree...
biler la dapat berpeluang nak ker kajang kan...

aanie said...

@Zur@ZaRi

skrg ni dia dah bukak byk branch dah...ari tu pun sy g kat awan besar je...malas nak g bangi...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby