25 February 2011

GIVEAWAY BERSATU


Nak join??

Mimie ni ada 2 blog:


1 blog personal dan 1 lagi blog bisnes jual kek n cupcake....cantik-cantik tau kek dia...terliur aku dibuatnya.....kreatif betul mimie ni design kek....ni bukan nak bodek tau...tapi aku suka bila tengok kek-kek yang cantik ni....nak buat sendiri jangan harap la...baik tempah je....sape-sape nak tempah kek boleh la klik kat link kat atas tu...
Kedua-dua blog mimie ni bertemakan warna pink gitu...i loikee.....

Due:
28 Feb

4 org syg adam:

mimie1678 said...

assalam aanie...

peserta no. 66

good luck & thanks :-)

sahromnasrudin said...

hang mmg rajin join kontest..aku tabik spring dghn hang..keep it up ya

aanie said...

@mimie1678

thanx dear...:)

aanie said...

@sahromnasrudin

hehe..xyah tabik..ramai lagi yg gila contest ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby