08 February 2011

Hadiah unik dari kopok lekor bersama model kecik

Salam...

Tuah ayam nampak di kaki, tuah GA ada di blog....(hehe, merosakkan peribahasa betul la)
Ingat lagi tak entri kemenangan ni??
Kalau tak ingat kena la klik link tu....kekeke...
Aku dapat hadiah GA ni dari kopok lekor...
Time kasih banyak-banyak tau....sukeee.....

 Nak tau apa hadiah yang aku dapat??
Hadiahnya adalah unik bagi aku...encek suami pun confius sama...
Sebabnya masa mula-mula bukak, tengok pelik jugak apa benda ni....hehe...
Tengok macam beg, tapi tak macam beg pun....
Bila dah letak barang baru la ada rupa beg...hehe, kejakunan melanda diri.....

ni lepas dibuka dan diletak barang.....
gambar akan lebih cantik kalau ada model.....:)

model kesayangan mama.....cayalah...sporting sayang mama ni....

P/s: Lepas ni boleh la bawak beg ni g jalan dekat-dekat....boleh letak susu dan pampers adam....hehe.....time kasih kopok lekor....

16 org syg adam:

sahromnasrudin said...

tahniah krn telah terpilih sbg pemenangnya...

fadwa said...

thniah!!
cantik beg tu,lagi cantik bila adam senyum bersama beg tue..
chomel!!
:)

Farhan Zulhusmi said...

menarik jugak erk....
tahniah untuk anda....

ardinihumaira said...

tahniah :)

**kopoklekor** said...

hah da dapt???heheheh
len kali join lg bila kopok wat GA ek..heheh

d_LA said...

tahniah weh...bestnye menang..mmg unik betol la besg itu..weh, join jer contest tu..kire aku tag mu snyap2..haha

aanie said...

@sahromnasrudin

time kasih...hehe..harap teka teki sahrom pun sy menang gak..hehe...

aanie said...

@fadwa

hehe..time kasih...:)

aanie said...

@ardinihumaira

thanx dear...:)

aanie said...

@**kopoklekor**

ha'ah..mgu lepas lagi kot dah dapat...x sempat nak buat entri je...

mmg harus join lagi...:)

thanx tau..

aanie said...

@d_LA

thanx dyla...huhuhu...tag senyap2 ek? ok, nanti ada masa aku join...

Liza said...

Tahniah!!! Liza baru je nak promote beg ni kat blog. :)

aanie said...

@Liza

ye ke?liza jual ke?? unik kan beg ni??

aanie said...

@Farhan Zulhusmi

a'ah, menarik kan...thanx tau..:)

Cute MuM said...

cantik hadiah..
tahniah yer..
klik HB!

aanie said...

@Cute MuM

thanx cute mum...erk,sy xde HB...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby