30 December 2011

Selamat Tahun Baru 2012

Assalamualaikum.....

Semalam mood nak buat entri kelaut.......nak bw pun malas.....ada beberapa blog je aku sempat singgah.....sebab sekarang ni excited cari blog mengenai deco-deco rumah yang aku minat ni.....boleh la berangan untuk deco umah aku nanti.....

Table top dapur aku dah siap dah.....rasa best je masuk dapur sekarang nih....pasni nak tunggu buat kitchen cabinet lak.....tengah survey lagi sape yang boleh bagi paling murah.....

Langsir lak baru pasang sikit sebab cangkuk tu tak cukup......tapi tu pun dah rasa best je bila masuk rumah tengok langsir cantik....^_^....asyik-asyik laa tanya hubby cantik tak langsir kita?? haha.....

Minggu depan dah masuk tahun baru....jadi, maybe ni entri terakhir untuk tahun 2011.....jadi, aku nak ucap Selamat Tahun Baru 2012 buat semua pembaca blog mama adam ni......salah dan silap harap dimaafi....

Jumpa lagi tahun depan.....^_^


 
2012 dunia berakhir?? <----- serius aku manyampah dialog iklan nih.......

18 org syg adam:

fieda said...

selamat tahun baru aanie..semoga 2012 akan membawa lebih byk perubahan hidup aanie sekeluarga..

ajumohit said...

Selamat tahun baru aanie!! Moga tahun depan lebih baik Dari sebelumnya insya allah, jgn lupe tepek gmbr Umah pas make over ye

JunAina said...

Selamat menyambut tahun baru jugak dari Kak Aina. Kedatangan tahun baru disambut kegembiraan berganda bila dapat pindah rumah baru. Rumahku Syurgaku!

Salina@IbuAqil said...

Bestnyaaaaaa!!! Thn baru msk rumah baru.. ;) Kami sambut new year kat tepi pantai.. :D Happy New Year dear!!! ;)

eB ezrin said...

babai :)

Adylia Qarissa said...

hepi new year :)

sue zainun said...

salam kenal :)

selamat tahun baru

sahromnasrudin said...

SELAMAT TAHUN BARU 2012 ya..semoga ukhwah yang sedia terjalin kan semakin erat lagi...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

show off la sikit langsir cantik tu :)


nnt kitchen cabinet dh siap tunjuk tau..sy suka tgk deco-deco rumah org..


selamat thn br utk aanie juga..a'ahla ya next week dh thn baru

model pakaian murah said...

salam kenal,,sukses yahh dengan postingan nya

Izan Ishak said...

selamat tahun baru buat aanie... syoknya tgh gian deko2 umah ye...

::Misz sunsWeetz:: said...

babai 2011 welcome to 2012^^

cikpuanhady said...

selamat tahun baru 2012 dear..

budak penjara said...

haaa tu dia..wanita dan langsir x dapat di pisahkan..bagai isi dengan kuku..haha

sahromnasrudin said...

masih bz dengan hrmis ke????

wan nurul hezrina said...

aanie selamat tahun baru=)

d_LA said...

aku kalo bleh nk stop umur smpai 2011 je..x best rr umo d thn 2012 ni..hehe..rs cam makcik2 dah kita kan kan kan..x suke :(

Cik Rose Cute said...

Selamat Tahun baru....Untuk yang singgah sini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby