03 December 2012

Jatuh kat bilik air





Semalam aku jatuh kat bilik air.....masa tu adam nak poo poo kat toilet...lepas aku letak dia kat toilet, aku nak tunggu la kat pintu tu je...masa aku jalan (undur), tetiba kaki aku tergelincir....sekelip mata je jatuh gedegang, punggung terkena bucu lak tu.....sakit gileee!! sempat aku dengar suara adam panggil "mama!!!" huhu.....

Lepas jatuh perkara pertama aku fikir nasib baik tak pregnen (sebab aku dah rasa aku pregnen sebab period lewat)....lepas tu aku fikir patah ke? retak ke? dah tak boleh beranak lagi ke? semua benda aku fikir....

Lepas tu sapu minyak....adam tolong sapu sekali.....pastu aku panggil la nama abah dia.....boleh lak adam jawab "abah work", mama, abah work" sambil sapu minyak.....huhuhu..terharu....dia lak cakap camtu kat aku.....

Sekarang ni tempat jatuh tu dah jadi biru hitam (lebam)......sakit lak tu....tak leh baring...kena mengiring je.....pinggang pun sakit ni....tadi dah jumpa doktor, harap-harap cepat la baik.....




13 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

paling takut jtuh dlm bilik air..boleh terfikir pregnen pulak yup..ada rasa skrg yup...moga ada rezeki...

cepat sembuh juga aanie....

Lynn Hamzah said...

huhuhuhu...hope cepat sembuh yer...

N i e Z a said...

sakitnyer..nti cuba la gi berurut..slunyer klu pas2 jatuh ni org slu suh gi urut utk betulkan urat sume bagai..apa pon mg cepat sembuh yer..

Kniedaz said...

harap2 tak ada tulang yang retak..take care

Nad @ MamaZN said...

Allahu Akbar!
harap tak apa-apa
banyak2 kan berehat ye...

~MommyAida~ said...

Alhamdulillah takde yang patah kan..risau gak sbb kalo jatuh kat bilik air,bahaya..esp kalo effect kat kepala..semoga cepat sembuh ye...

Kakzakie said...

Kesiannya. Dahlah en abang tak ada ye. Sayu pulak kakak bila bayangkan Adam sapu-sapu minyak. Mesti dia sedih juga tu...

Habis period dah delay apa doktor kata. Mana tahu kan...

deno said...

ya allah... bahayanya... hati2 next time ya

Aju Mohit said...

alahai siannya aanie, nnti jgn lupe gi jumpe doctor tau, adam buat mcm tu auntie rasa terharu tau, moga aanie cepat baik ye, sayang kamu berdua!!

Jue a.k.a Ibu 2F said...

kesian anie..mintak takde apa2 ye...

Liza said...

Bhaya jatuh dlm bilik air, sebab licin. Hrp2 cpt sembuh lebam hitam tuh

aanie said...

thanx semua...terharu!!

Kakcik Nur said...

Semoga kesakitan itu segera hilang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby