27 December 2012

Mancongkam ke nasi ayam garing?

Isnin lepas tengok kak nani update pasal mancongkam ni....dia baru je g makan kat situ..dia kata kedai mancongkam ni dah tukar nama ke kedai Ina Jaguh Kampung....aku dah perasan dah kedai ni aritu....

Jadi malam krismas tu kami pegi sana lagi....punyalah teringin sangat nak makan kan...heheh.....

Bila sampai tu terus la tuju ke kedai tu....tapi dalam menu tak nampak pun nama mancongkam....tapi nasi ayam garing ada la....



Nasi ayam garing......
Harga tak mahal sangat.....



aku order nasi goreng ayam garing......
hubby order nasi goreng ayam (ayam dia macam nasi ayam)



Aku sebenarnya dah lupa camne rasa mancongkam tu tapi hubby kata ni bukan mancongkam....hmm, lepas ni terpaksa la kita g gombak ye...pastu nanti boleh la singgah uptown danau kota.....hehe....sempat je aku masukkan agenda shopping dalam list kan.....


P/s: Rupanya owner kedai tu yang masuk Jaguh Kampung kat astro tu...patut la macam kenal je akak tu....sebab dulu aku rajin gak la tengok cite tu....




9 org syg adam:

syawalsimpsons said...

wahhh nak try jugak la nanti

Ijah EmoTemo said...

mcm best je nk try ni :D

Aju Mohit said...

eh yg ni kedai lain ke aanie? konpius plak di situ, dah tukar nama ye? kenel pegilah maknanya nj hehehhe

Alin Marlini said...

mancongkam? apa tu ni? pilah cepat2...leh tengok...hehehe

Qhaifa Nur said...

aanie..akak mlm tadi terjah uptown danau kota..rambang biji mata dibuatnya...sabar, sabar he...he..

Kakzakie said...

Selagi tak bertemu nasi mencongkam ye aanie tetap akan di buru sampai dapat dan puas.

JaSSNaNi said...

aanie... akak gi kedai ni la.. tapi tu nampak nasi ayam garing.. terus order.. ok la.. sup dia sedap.. tapi ayam cam keras sket.. tak sesuai utk budak2.. sbb diorang payah nak ngunyah.. kan.. sedap nampak nasi goreng tu.. rugi tak order hari tu..

Fiza Rahman said...

Selamat menerjah ke mancongkam yer.

~MommyAida~ said...

hihihi..mmg lain mancongkam yang ni dengan yg real kan..so aanie kena cari kat Danau kota gak..kalo tak nanti kempunan pulak..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby