08 October 2013

Ayam Penyet Wong Solo, Seksyen 7, Shah Alam

Kemain tajuk seo....kehkeh....

Malam sabtu lepas makan-makan kat ayam penyet wong solo....kitorang ni asal makan malam je tak tahu nak makan apa walaupun masing-masing lapar.....aku tanya engkau, engkau tanya aku nak makan apa....alahai, susah tul.....

Sebab tu kalau ada stok lauk lagi dalam fridge, memang aku lebih rela masak je......masak simple-simple sudah.....haha....
 
Jadi malam tu mula-mula plan nak g makan kat tesco je sambil beli barang dapur....sekali jem teruk lak terus zasss ke wong solo....kebetulan memang lapar dan dalam kepala duk teringat wong solo je....^_^

 

muka budak moody sikit...
  jelingan tajam gitu....
 masa otw datang sini boleh pulak adam tertidur......
bukannya jauh pun....



 masa ni mood adam dah ok sikit.....



 ayam penyet....
memang favourite aku dalam banyak-banyak ayam penyet yang ada kat malaysia ni..... *kemain...
sambal dia tu yang terangkat tu.....
tapi yang aku tak puas hati nasi dia sikit sangat......
ayam pun kecik sangat.....mana cukup!! haha....



 so, sebab tu kena order nasi tambah siap-siap.....hahaha....



7 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

sempat adam jeling lagi aanie..
lama tak makan nasi penyet...sedapnya

syawalsimpsons said...

ni fav sue gak ni..kan..kikikiki...mmm..nak tgk peyot cumilll aanie ni

Kakzakie said...

Baru bangun tidur ye sayang mestilah moody lagi - belum puas tidur. Tak meragam dah ok. Makan nasi penyet sedap ye..

Tengok bila dah ok mesti senyum punya. Adam kan nak jadi abang:)

hazlina azmi said...

tak pernah try lagi ayam penyet kt sini..mesti try jugak ni..blogwalking,nice blog...
jom tukar2 link and follow blog saya..;)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Liza Yati said...

Rasa cam ni first time tgk aanie masa pregnant. Seri ibu ngandung..

Aju Mohit said...

takpe makan lebih aanie, utk perkembangan baby hihi, adam ngantuk ye tu yg jelingan tajam tu

~MommyAqilMedina~ said...

aida pon suka makan ayam penyet..tapi tak pernah makan kat Wong Solo ni lagi..heeehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby