04 October 2013

Sepetang di IOI Mall

Ahad lepas makan tengahari kat ioi mall.....ingat nak makan kat kedai biasa je, tapi masa otw hubby ajak g ioi mall.....dah la aku tak bawak henbeg......adam lak pakai baju yang kat rumah je.....hehe...layan aje lah.....bukannya jauh pun ioi tu.....


adam sampai-sampai je terus ajak g main air pancut ni.....
dia dah tahu dah kat sini ada air pancut......



memang kena perhati je ini budak...silap haribulan, maunya dia terjun masuk dalam air tu.....
nak sentuh air la, nak letak kaki la.....



siap landing lagi ha......



Lepas makan, kami jalan-jalan la dalam ioi tu......
Terjumpa kuda ni.....


 Terus adam ajak naik.....
Bagi je la dia try....
RM3 per ride.....
Happy je muka.....



 Adam naik ngan abah je la sebab mama takut.....kahkahkah.....
Seumur hidup tak penah naik menda alah ni.....



Wah, macam dah expert je kan.....
Ni kalau datang lagi confirm dia nak naik lagi.....
Dah tau dah perangai dia.....




9 org syg adam:

syawalsimpsons said...

nampak adam muka seronok yee...aanie, nak tgk peyot cumill

aanie said...

sue: x cumill pun...sebab kita nampak debab sangat...huwaaaa....

Kakcik said...

Seronoknya Adam dapat bermain. :)

Alin Marlini said...

amboi adam...annie sihat ke? lama tak bw ni...

Kakzakie said...

Adam juga yg happy. IOI mall tempat kakak pun ada kuda-kuda ini. Pening kakak tengok pusing-pusing tapi bebudak suka:)

♥ ROS ♥ said...

Mcm2 aksi ada..suka la dia dpt lepak2 ptg :) hehheeh

~MommyAqilMedina~ said...

hehee..sma macam Aqil hari tu..pon sama naik jugak kuda!(rusa lah tapinya aqil naik..)tapi kita tak terjumpa pun kan..kalau lah dapat jumpa kan best!aida pon tak naik..sebab pegang Medina..

aanie said...

aida: itu la...xde jodoh lak kita hari tu....

adam x panggil kuda...dia kata dia naik kucing...wakaka...besar betul kucing....

Aju Mohit said...

wah seronok sangat adam dpt naik kucing besar ye hehehhe, bebudak aju pun mmg inilah kesukaan diorg pantang nmpk je mesti nak naik ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby