30 October 2013

WW: Siakap Masak Pedas

Weekend lepas g mydin.....
Jumpa siakap ni....
RM4.99 je seekor......
Tanya hubby nak makan siakap tak?
Dia kata tak nak...
Aku amik la seekor je ----> untuk aku....
Sekali dah masak dia makan jugak.....^_^

Pastu aku cakap tadi cakap tak nak....
Dia cakap mana ada dia cakap camtu.....
Hmmm...hantu dia la tu yang cakap tak nak tadi.....kihkih....


5 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

siakap masak 3 rasa..pedas...sememangnya sedap kan aanie..

Kakzakie said...

Aanie tak kata nak masak apa tu yg macam tak nak. Bila dah depan mata hidangan sedap mana boleh tak nak...eleh... besar tu boleh kongsi:)

Aju Mohit said...

sedapnya aanie, yelah aanie betul kata kak zakie, dah nampak tu baru datang ghairah nak makan tu hehehe

syawalsimpsons said...

kakakkaka...tadi tak nak..last2 dier yg makan kan...ayat last tu tak menahan...kakakkakak....hantu yang cakap

adianiez AIDA said...

siakap masak pedas... sedap! beli and buat sendiri lebih best kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby