07 October 2013

Scan baby......^_^

Pagi tadi ada appointment dengan Vision College untuk scan baby.....aku dapat surat refer dari kk untuk buat detail scan kat sini...agaknya sebab kk tak scan kalau takde masalah, so dia sub je la kat orang lain....

Aku punye la excited nak scan sebab ingatkan scan 3d/4d...tapi rupa-rupanya scan biasa je....

Kenapa kolej? sebab yang scan tu student je......tak kisah la, yang penting free aje.....walaupon sejam lebih duk scan sampai teleng-teleng leher ni ha.......kekeke.....

So, resultnya:
  • baby ok....takde masalah....
  • berat baby sekarang 1.2kg....
  • edd: 22 dec (awal seminggu......b4 ni edd: 30 dec) - huu....neves...neves......
  • gender? - cer teka.....kekeke....



7 org syg adam:

syawalsimpsons said...

gegurl kot aanie..kikiki..aritu waktu syawal sue G kat vision collage ni la..untuk buat sd..kena bayar 100..

aanie said...

oo ye ke...mahal gak eh...
aanie ni nasib baik dpt surat refer dr kk...bwk buku pink ngn surat refer je....kalo x, kena bayar gak la....

tp appointment punye la lama....dekat 2 bln gak la buat appointment....

Kakzakie said...

Kalau boleh mesti nak perempuan tapi kalau lelaki pun ok juga boleh bergumpal dgn adam kan adam kan hihi.... janji sihat:)

eB said...

pompuan... he3....

Liza Yati said...

Liza rasa girl. Hehe. Suspen je aanie ni.

Aju Mohit said...

aanie, masa tahun 2009 dulu dia caj rm50 tau, student ni yg duk scan peyut kita, alhamdulillah baby sihat, emmm apa ye gender baby? hihihi

~MommyAqilMedina~ said...

wahh mesti excited nak tau gender baby kan..aida pon tak sabar..heheee..nak tgk more korean looks after Adam..hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby