10 October 2013

Dapat jemputan dari Clinique




Aku dapat satu panggilan dari Clinique Counter kat Mid Valley yang menjemput aku untuk sesi minum petang bersama Clinique.....memang teruja betul nak pegi lebih-lebih lagi hanya 10 orang yang terpilih saja yang dia jemput.....fuyyoooo....tapi, dalam masa yang sama aku takut.....tak penah kot pegi event macam ni..... **fuhhh, lap peluh.....

Tapi, apa-apa pun kena dapat persetujuan dari hubby dulu.....bila dapat greenlight baru aku berani confirm dengan diorang.....

Sebenarnya aku memang selalu beli barang clinique kat counter mid valley pun sebab senang....agaknya sebab tu kot aku terpilih....:)


P/s: Haih, nerves...nerves....nak pakai baju apa ek?? hakhak...tak payah nak poyo sangat ye puan aanie....

8 org syg adam:

Qhaifa Nur said...

rezeki anak tuh aanie...
perlu menawan ni...

syawalsimpsons said...

pakai baju apa pon aanie tetap cun tau

Aju Mohit said...

tahniah aanie, bestnya nnti mesti dpt freegift, itu yang peenntinggg heheheh

Siti Asiah said...

wah, tahniah aanie...:)

adianiez AIDA said...

wah! beruntung!

Cho Zila said...

syioknyer... dulu selalu gak gunakan clinique ni sekarangni tengok kaunter tu pun dah jarang....

~MommyAqilMedina~ said...

Wah bestnyaa..nanti share2 ye kalau jadi pg Hi Tea t..hehee

Kakzakie said...

Kalau ada sample yg comel-comel tu jgn malu-malu ambik aanie:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby