29 October 2013

Shopping di Aeon Member Day @ One Utama

Dah lama tak shopping kat Aeon Member Day ni....dulu merata tempat aku pegi semata-mata nak shopping murah-murah.....sekarang ni pegi Aeon Day kat mid valley je sebab aeon day sekarang tak se'best j card day dulu-dulu.....

Minggu lepas aku pegi aeon day kat ou.....dulu aeon kat ou tak best sangat.....tapi sekarang ni lepas dia renovate, macam best lak shopping kat sini sebab lebih luas dan banyak pilihan....

Sampai-sampai je kat ou terus terjah tempat baby sebab dah aim nak beli barang baby.....


wipes tissue - tak cukup ni.....nanti beli lagi....
lampin - lampin adam dulu tak tahu pegi mana.....kali ni beli yang printed lak.....bagi baby nampak comel-comel sikit.....:)
towel - 2 helai
sarung tangan dan kaki - 3 pasang
Free - wipes tissue sebab beli barang pureen above RM30.....
Baju - 2 pasang (tiada dalam gambar)
Maternity jeans untuk mama......


Itu je yang sempat beli sepanjang 2 jam shopping......
Tak sempat nak berlama-lamaan.....huhu....

Ada banyak lagi nak beli, tapi nak tunggu pureen warehouse sale lak.....
Harap-harap ada la rezeki baby nak borong sakan kat sana nanti....




10 org syg adam:

syawalsimpsons said...

dah siap2 beli barang bb ni

Fiza Rahman said...

Rambang mata klo shopping barang baby ni. Especially baby girl.

Chuu Muqhlis said...

hari tu nk singgah kt ou jgak time jcard tu., p x mnyempat lak..beli la byk2 kak.. bkn salu ekeke

Qhaifa Nur said...

alhamdulillah...dah berapa bulan agaknya aanie..

Ann Ishak said...

saya suka sangat pakai baby wipes tissue

Kakzakie said...

Beli biar yg besar sikit aanie sebab baby sekejap aje dah besar. Especially dari satu ke 4 bulan tahu-tahu dah sempit aje..

JaSSNaNi said...

DIKKKKKKK.,bila due?
pureen warehouse.sale mmg besst. Bila ek?

aanie said...

sue: br nak start beli....kali ni lambat sikit soping....

fiza: kalo bb girl nampak pinkkkk je...geramm...

chuu: kekeke..bkn selalu pun jcard ni kan....kehkeh..

kak nur: dah nak masuk 8 bln dah kak...

ann: senang kan...

kakzakie: a'a...sy beli yg besar2...yg newborn sepasang 2 je...itupun sb baju adam blh pakai lagi...

kak nani: due bln 12...nebes..nebes...
dgrnya bln 11 pureen tu...tp xtau bape hb...

~MommyAqilMedina~ said...

wahh..pinky gitu..dah scan ke aanie?bestnyaa shopping barang baby..sekarang ni pon tgh sale sangat2 ..best kalau shopping time ni..

Aju Mohit said...

aju pun wajib shopping kat pureen warrhouse sale dulu2, la ni anak dah besar tak ke sana dah, hmmm mesti comel aanie pregnant kan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby