30 September 2011

Jom cashout duit Nuffnang!!!

Assalamualaikum....

Dah hujung bulan ni....sebelum aku terlupa, baik aku cash out dulu.....nanti kang kena tunggu hujung bulan depan lak....lambat....



Jumlahnya tak lah banyak, tapi Alhamdulillah lebih sedikit dari cash out yang pertama.....syukur Alhamdulillah.....rezeki, banyak ke sedikit ke tetap kena bersyukur....betul tak?? huhu....


BE yang terkumpul dari tahun lepas....hohoho....


Alhamdulillah, BE Digi dan Standard Chartered paling tinggi jumlah yang dapat kumpul.....BE yang lain-lain tu, paham-paham je lah....huhu....tapi tu pun jenuh gak nak dapat tu....memang bernilai la setiap sen yang dapat dari Nuffnang ni......

Jutaan time kasih buat pengiklan-pengiklan dan Nuffnang yang baekkk hati sebab sudi bagi BE kat blog mama adam ni.....*mmmuahh....*wink...

Dan..tak lupa juga buat yang sudi bertandang ke blog mama adam ni sebab tanpa anda tak dapek la den nak cash out.....hanya Allah je yang mampu membalas jasa kalian....

8 org syg adam:

ajumohit said...

hehehhe blehla blanje tutti frutti hahahhaha, tahniah aanie...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

bestnya..


blog sy BE nih x penah singgah :(

fiza said...

Saya tunggu duit beranak lagi dan lagi...ekekekeke...

azam said...

cing cing cing....

duit nih,......hehehhe
saya xdelah, baru je lagik hehehe

Kakzakie said...

Bolehlah Adam syer sama bila dah cash-out amount nya....:)

syawalsimpsons said...

fuyooo....nak sikit..aanie nak belanja sue kan...ikikikik

Bui Junaidi said...

belanja aiskrim boleh..?hehehe

Huda said...

wah!tahniah! leh soping pasni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby