23 July 2012

10 minit pun sempat sahur

Pagi tadi tersedar dah kul 5.30 pagi.....bangun-bangun je terus g dapur goreng telur....tawakkal je 10 minit tu sempat sahur ke tak......sempat pk nak goreng telur je.....

Sambil goreng telur, sambil buat air....wah, tetiba jadi serba boleh lak......makan pun laju-laju...nasib tak tercekik...bila dah masuk waktu imsak, alhamdulillah sempat gak habiskan nasi......

Aku ni jenis tak boleh tak sahur...kalau sahur lak mesti makan nasi.......aku rasa aku takleh tahan setakat minum air or roti je.....maybe sebab dah terbiasa dari kecik kot....papepun bersahur ni ada rahmatnya......

Setakat arini adam tak bangun sahur lagi....hehe....

3 org syg adam:

*azni* said...

azni pun jenis mkn ns time shr..tp smlm tak bgn sahur sbb bgn lmbt..nsb bdn ok smpai ke ptg..

Cute Mum said...

uyun dulu tak bersahur pon..
sekarang nie wajib sahur, kalo tak memang jadi flat macam 1st day puasa..
sahur hari ke-3 pon kami terlewat.. nasib sempat panaskan lauk dan makan sebelum imsak..
harinie alhamdulillah pukul 5 dah terjaga..

wan nurul hezrina said...

nurul tak sempat.mmg terlajak abes..tapi mkanan dah masak.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby