13 July 2012

Adam dah sihat....

Alhamdulillah.....adam dah sihat dari chickenpox....jadi, hari ni aku dah start keje....actually semalam dia dah ok, tapi aku tak berani lagi nak hantar dia ke nursery.....kebetulan semalam adam ada appointment dengan doktor pasal telinga dia tu..so, alang-alang tu aku tanya la skali pasal chickenpox adam tu...doktor kata dah ok, kalau hantar nursery pun takpe.....dah tak berjangkit kat orang dah...

Ohh ye, pasal telinga adam pun dah ok.....alhamdulillah.....


 ni hari ke berapa ntah....
walaupon tak sihat, tetap gak nak posing......
asyik la suruh amikkan gambar dia.......



 posing saranghae tetap ada...hehe......



Tiga hari duk kat umah aku rasa bosan gilerrr....makan, tido, layan adam, tengok tb (kemas umah n masak tu ada la...nanti kang orang pk aku duk rilek je kat umah...haha)....

Bila bosan, kepala aku asyik pk nak makan je....keluar depan jap beli biskut.....


 dah terpengaruh dengan kakak opis aku....dia suka sangat makan biskut ni......aritu dia bagi aku try, sekali aku pun terrrbeli jugak....kehkeh....



adam yang nak sebenarnya.....hahaha......




37 org syg adam:

syawalsimpsons said...

alhamdulillah adam dah sihat..yeke adam yang sebenarnyer nak biskut tu...ke mama dier...kikikikikiki

Ijah EmoTemo said...

alhamdulillah dah sihat ^_^

Huda said...

alhamdulillah :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Alhamdulilah,adam semakin sembuh.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alhamdulillah dah sihat dah adam..parut tu nnt cepat je hilang sbb adam masih kecik


awak dah biasa keje sbb tu bosan kt rumah..mcm sy kt rumah dh terbiasa bnyk keje jd x smpt nk bosan hehe

bosan hadap tugas yg sama tu adalah hehe

Qhaifa Nur said...

adam dah sembuh...
alhamdulillah....

Kakzakie said...

Syukurlah dah sihat. Makan biskut tak ingat auntie ye adam...

Izan Ishak said...

syukur sangat2 adam dah sembuh ye. skrg ni musim org kena cikenpox kan...

anak2 pun suka sangat biskut tu... budak berempat makan kejap je abis...

ieedaz @ mama_isha said...

auchhh, seksi la adam ni..hehhe..
alhamdulillah dh sehat budak comel ni!

fiza said...

Alhamdulillah...adam dah sihat.

eB said...

alhamdulillah. mmg tgh musim nih.

Salina@IbuAqil said...

ALahai!!!
Adam x sihat upanya..
Lama untie x menyinggah sini..
Adam get well soon syg..
TC & Happy Weekend.. ;)

wan nurul hezrina said...

oklah yahoooo adam dah kembali sihat..pasnie makan kena jaga lagi tau bagi bekas cikenpox ilang=)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

aaniee, sy dah upload semula video..direct dr pc x guna fb/youtube maybe leh bukak hihi

kaklong said...

dah ok yer dam....


bagus bagus bagus!

che'pi said...

Alhamdulillah.... :)

seksi adam... heheheh....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

alhamdulilah dah sihat dah si budak kecik nie

aanie said...

@syawalsimpsons

adam la....mama dia mintak sikit je...hahaha....

aanie said...

@Ijah EmoTemo

alhamdulillah...tq...

aanie said...

@Huda

alhamdulillah...tq...

aanie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥

alhamdulillah...tq...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

tu la, sy risau gak pasal parut tu...insya-Allah, harap2 la blh hilang...

betul...bosan gak duk hadap keje yg sama jer.....

sy bukan bosan sb apa....sb xleh nak berjalan (shopping)...kehkeh....

aanie said...

@Qhaifa Nur

alhamdulillah...tq...

aanie said...

@Kakzakie

syukur....
mmg x ingat org dah kak....dia nak bolot semua biskut tu...

aanie said...

@Izan Ishak

syukur...

hehe....kalo dah berempat mmg cepat je habis....:)

aanie said...

@ieedaz @ mama_isha

opss, terseksi skit....:)
tq yer....

aanie said...

@fiza

alhamdulillah...tq ye...

aanie said...

@eB

alhamdulillah...
ye la kot...

aanie said...

@Salina@IbuAqil

alhamdulillah...
tq ye...

aanie said...

@wan nurul hezrina

oo...kena jaga lagi eh? nasib baik pantang lagi...

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

oo ye ke....ok nanti sy g tgk....:)

aanie said...

@kaklong

dah ok kaklong...:)

aanie said...

@che'pi

hehe...seksi sikit....:)

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

alhamdulillah...
tq ye...

Lady Rina said...

syukur alhamdulillah dah sihat...

fieda said...

alhamdulillah dh sihat..

d_LA said...

ank sedara aku nm adam pun kene chicken pox skang ni..
adam buat saranghae?
nomu kyeopta!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby