06 July 2012

Adam pagi ni.....













**melted**


Gambar pejam mata tu bukan sebab tido, tapi dia tutup mata sebab ada flash.....
Awal betul adam bangun hari ni.....
Pagi ni badan adam panas sikit maybe sebab terkena hujan balik semalam kot......
 Harap-harapnya adam ok sebab malam ni abah balik!!!
Kesian adam....tiap kali dengar orang bukak pintu, dia ingat abah dia yang balik.....padahal jiran depan and sebelah rumah......
Sabar ye, jap g abah balik......


12 org syg adam:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nmpk mcm tido bebetul hihi

cian adam rindu babah ya :)

*azni* said...

pandai berlakon yer...gmbr no 3 tu pehh,pndgn menusuk qalbu..hehe..sbr ye adam..nnt papa blk bwk adam g jln2...

Kakzakie said...

Tangan tu macam mana? Mesti masih sakit lagi kan. Telinga tu kakak rasa oklah..

Bukan Adam je yg rindu abah dia mama dia pun sama juga kan.:)

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

itu hanya lakonan semata-mata...:)

em, tu la....blh nampak dia rindu kat abah dia....

aanie said...

@*azni*

berlakon mmg dia terer....

g jenjalan? yeay, bestnya....mama yg teruja..

aanie said...

@Kakzakie

tangan sy tgk dah ok dah...cuma ada kesan parut je la....dia pun xde nak mengadu sakit lagi....

telinga pun sy rasa dah ok...

mama dia mmg la rindu jugak...hehe...

kasihibu said...

comel gebu adam..
rindu abah ye? anak abah lah katakan...

Qhaifa Nur said...

cian adam demam rindu...
aeish pula hilang suara pasai batuk...

syawalsimpsons said...

ALAHAI CIAN ADAM..NNT AUNTY SOYA DATANG...BUKAK PINTU TAU NANTI....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

comel...muka sweet sekali pandang mcm gegurl

Aju Mohit said...

Mesti demam rindu ye Adam hihi, blog Aju problem Aanie, tu yang lama tak dtg sini ;(

wan nurul hezrina said...

cumil mcm korean look=)selalu suka tgk dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby