17 July 2012

Telefon pintar pertama......ku

Akhirnya dapat jugak aku memiliki telefon pintar lagi canggih la jugak.......lepas dah fikir banyak-banyak kali nak beli henfon mana antara Samsung Galaxy S3 dan Galaxy Note, akhirnya aku pilih 














 Samsung Galaxy Note
Warna putih.....nampak macam korean sikit.....muehehe......



Mode: Happy sangat-sangat!!!!


Yang paling best hubby top-up duit dia sikit untuk beli henfon ni.....yeay!!! barulah rasa disayangi.....kehkeh....


P/s: Ofis tetibe dah block fb....jeles la tu dia takde akaun fb......bluekk....hmm, whateva....apa gunanya telefon canggih ni kan.....(mata ke atas, tangan di dada) muehehe...berlagak gilerrr....macam la tepon yang kononnya canggih ni ada internet...kahkahkah.....


54 org syg adam:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

omedetou uols...
finally dapat jugak smart phone khen
eh ur husband mmg dah syg ketat2 tue...x kasi hdh x bermakna x d sygi taw....lepas ni uols dh boley tidoq mkn ngen lena nyer ngeee

syawalsimpsons said...

kakakkakak...dapat sue bayangkan muka berlagak aanie...kakakkak...tahniah akhirnyer tercapai....sue pakai S plus...(samsung)...tak pe..janji kiter geng)

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bestnya feeling2 korena gitu...leh la online thru henset pas ni

Ardini Humaira said...

waaa galaxy note! :D

kaklong said...

suami kaklong tegah menginat-intai model ni,dah ada galaxy s5360..nak yg ni pulak..huhuhu!

Izan Ishak said...

syoknya dah ada galaxy note! putih suci gitu...nak juga..nak juga...

Aju Mohit said...

tahniah atas pilihan terbaik mu itu aanie hehehhe, aju pon minat giler ngan galaxy note ni, tgk aanie pakai pon jadilah hehehe...seronoknya pasni mesti duk belek note ni kekekekke

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wah bestnyaa dpt henpon canggih..

somi sy akan tak habis-habis pujuk sy amik iphone dia..sbbnya dia nk beli note nilah..

tp sy x kira..biarlah henpon sy buruk yg penting sy nk tukar sofa punya sarung ini tahunn wakakaka

ieedaz @ mama_isha said...

wahh best tu~~ mmg seronok kalau asben pun tolong same kan..baru la rase diri di hargai gitu..hiks :p

nur anis said...

wahhhhh..bestnya..:)

aanie said...

@☆♥L@dy @yU♥☆

tq ayu....:)
hehe..mmg selalu rasa disayangi....

lagi x lena sbnrnya sb kejap2 tgk fon..kekeke......

aanie said...

@syawalsimpsons

kekeke....blh bayangkan eh....yo yo je berlagak kan...haha....

s plus makcik aanie ada pakai rasanya....janji geng samsung kan....

aanie said...

@Anje a.k.a Mama_Balqis

feeling je lebih tu...hahaha..

x pakai line tenet lagi ni....ingat nak pakai jugak nanti...senang skit kan...

aanie said...

@Ardini Humaira

hehe..:)

aanie said...

@kaklong

galaxy Y eh? dia suka tukar2 gajet ke? x larat nak kejar samsung ni....

aanie said...

@Izan Ishak

jom beli jugaak.....:)

aanie said...

@Aju Mohit

tq aju...ada rezeki lebih blh la beli....

duk belek sokmo note ni aju...kekeke....

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

1st time dpt henfon canggih....hehe...

hahaha....xpe, janji sofa cantik utk raya...henfon lepas raya pun blh tukar...bijak2...

aanie said...

@ieedaz @ mama_isha

tu la, dia tau bini dia ni sayang duit kot....hahaha....

Miss_Yana_Afi (",) said...

Tengah berkira² utk memiliki Samsung SIII (^^,)

Dah lama x beli henpon baru, last beli BB Torch (2 tahun lepas)! Hahaha~

Ibu Lala said...

Syoknye. saya pun minat gak. tapi sbb dah ada ipon so minat dalam diam jek. kalau beli Note ni ipon nak letak mana pulak sedangkan boleh guna lagi.

anyway..syok ke guna note? share sikit..

Mama Adam said...

hihihihi....
xpe la... beli utk tepon, sms n video call. hahahaha....

opis mmg! asyik2 xkasi fb :)

Chuu Muqhlis said...

fuyoo., syok la akak ade fon cnggih huhu..tahniah tumpang hepi :D

wan nurul hezrina said...

waaaah beshnyer..nurul pakai anroid LG jer.tapi mmg minat gila ngan galaxy note.ingat nak bg present kat hubby tapi kena hardlah kumpul wit.huhu

Kakzakie said...

Jgn cuai kalau dapat kat tangan Adam haha.. jgn salahkan dia kalau jadi apa-apa. Mesti dia pun curious benda canggih ini...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah suka sangat...best apa dapat hp canggih....

Qhaifa Nur said...

canggih ni...
kalau akak dapat tak lelap nak tido...

eB said...

eB mampu tgk jerk. hik3

aanie said...

@nur anis

hehe..:)

aanie said...

@Miss_Yana_Afi (",)

ooo..s3 pun ok...
dah lama tu....blh la berkira-kira skrg...:)

aanie said...

@Ibu Lala

dah ada ipon mmg x perlu dah la yg lain....sy lak x minat ipon...

setakat ni syok lagi la....nanti kalau rajin, sy share ye....

aanie said...

@Mama Adam

ntah...kedekut fb kan...menci....

aanie said...

@Chuu Muqhlis

tq chuu.....:p

aanie said...

@wan nurul hezrina

wah, bagusnya nak bg hadiah henpon kat hubby....

aanie said...

@Kakzakie

memang pon kak....dia sibuk nak main2 gak ngn tepon ni....nak amik gambar la...nak dgr lagu la....

tu dia belum tau lagi ada angry bird....

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

memang best...hehe..:)

aanie said...

@Qhaifa Nur

tu la..kejap2 pegang fon...hahaha....

aanie said...

@eB

eb pun ada samsung gak kan? kita geng gak....:)

fiza said...

Bestnya, daku tak mampu lagi nak pakai HP canggih.

Alin Marlini said...

pergh!!!tepon idaman tu...hehehehehe..

lama tak jenguk aini..sihat?

kat opis Kak Alin pun kena block FB ...

Ann Ishak said...

mujur tak ambik Samsung s3 tu :)

fieda said...

wah...bestnyer dia..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

wah.. dh tak kesah opis block fb r else...
hahah, note dlm genggaman khaaannn!

eB said...

eh braper sewa aprtment tuh eh?
aper nmnyer?
sok2 leh la eB roger :)

d_LA said...

aanie, pasni bli dslr pulak..dengkinye mu ada galaxy note..bilela leh bli ni..

aanie said...

@fiza

ini pun sb dpt duit terpijak aritu....kalo x, x mampu gak...

aanie said...

@Alin Marlini

alhamdulillah...sihat...

ye ke? nape la suka sgt block fb ni kan....

aanie said...

@Ann Ishak

nape ye?
sy ada jgk dgr desas-desus psl s3 ni...

aanie said...

@fieda

rezeki....:)

aanie said...

@♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥

khannnnn...kekeke....:0

aanie said...

@eB

dah reply...

aanie said...

@d_LA

dslr kena tunggu bonus utk 3,4 bulan lagi la....
duit ni pun lepas beli note jah....haha...

Lizzie Yasmin said...

jangan lupa update ics..

Anonymous said...

pakai lah simkad umobile.terus leh layan internet. laju Dan murah. aye punya pakai galaxy tab 7inc yg tebal tu.(sebulan pas beli baru kuar galaxy not! awww melepas!! la ni pakai postpaid umobile yg rm28 percuma every month 300sms Dan 1g unlimited.but just u tube slow after guna data 1g. yg lain leh ternet cam biasa Jew

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby