25 July 2012

Testing via blogger droid

Ehem..baru nak belajar update entri guna blogger droid.....lebih senang rupanya....tak payah nak log in blogger dulu pun.....ni kira express rakyat sikit la.....
Tapi yang tak bestnya susah nak upload gambar....maksud aku susah nak edit gambar...biasanya gambar-gambar dalam blog aku ni aku kecikkan saiz dia dulu...
Tapi takpelah, kena godek-godek dulu fon ni kot-kot boleh kecikkan saiz ke tak...
Daaa....jumpa lagi...
Published with Blogger-droid v2.0.6

5 org syg adam:

Kakzakie said...

Lama-lama akan semakin biasa aanie. Kakak tak adalah lagi..

syawalsimpsons said...

testing...testing 1. 2, 3....ok ...semua ok

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

tula sy pasan gek ramai yg post entri pakai blogger droid..henpon sy x canggih maka x tau hehe

Cik mama said...

urmmm camno tu.. nak kna search ni.. ^_^

Ardini Humaira said...

dni malas guna blogger droid sebab dni slalu tak reti nak setkan gambo tengah2 entry, kasi tulisan atas pastu tulis lagi up gambo huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby