23 May 2012

BE baru tahun ni

Dah lama tak bercakap pasal BE ni sebab dah agak lama tak dapat BE.....lagipun kalau dapat pun malas nak excited lelebih.......nanti kang baru 2,3 hari dapat BE dah jadi ME.....dapat la dua posen.....maluuuuu.....


sekarang dah ada 2 BE.....Alhamdulillah.......harap-harap masyukkkk la.....


BE yang dah metered ada 1 je......belum cukup lagi nak cash out.....oleh itu, harap Nuffnang bagi lagi BE kat blog ni......muehehehe......

Apa-apa pun, time kasih kat Nuffnang dan anda (ye, kamu yang sedang baca entri ni) yang rajin jenguk blog ni.....tanpa anda, tak naik la earning tu.....wah, ayat bajet menang award bintang paling popular gituewwww.......


Kamsahamnida........saranghae...^_^

19 org syg adam:

kaklong said...

huhuhu!!!
kaklong dah lama tak chek nuff nih...!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

kita datang nak naikkan BE, dear wat la pop up window untuk komen, sennag sikit kita nak datang komen kat blog ni

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

omedetou
clap clap clap
ai lama x check BE tue

syawalsimpsons said...

syukur...ada jugak.,..tahniah...

Adylia Qarissa said...

wah...masyuuukkk ;p

Qhaifa Nur said...

wah...rezeki dari cik nang....

Ila said...

kira oklah tu,adalah jugak

Kakzakie said...

Harap-harap biarlah dia lama menari-nari di blog ini kan aanie...

p/s: mathematic adik yg R tu bermaksud reminder (dia belajar math kan guna bahasa inggeris)...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah mama adam,
masyukkkkk.. =)

syiela said...

moga dia berjoget lama skit kat sni

Aju Mohit said...

Tahniah aanie!!! Moga2 masyuk!! Jeles ai tow hihihi

Myra Jay said...

Tahniah!!! :)

Akma Azlin said...

Salam,
sy pun bru dapat BE. Lama tak anta ticket. tu yg dia xperasan kot.

Jemput singgah my blog ye.
http://azlinzain.blogspot.com/

LYAfrina said...

tahniah ye..rezeki tu.. thn ni be lya x brape mnjadi

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy kan..skang ni makin maleh nak update..tp kan time x update tu lah dpt BE utk pertama kalinya..sekali 3 lak tu..agaknya nk dpt BE jgn update selalu kot haha


p/s: sori lmbt jengah..internet kena block smalam

Chuu Muqhlis said...

huhu., meh nk tlg kelik BE tu :P
sy punye sikit lg nk cash out., tp nk tuggu tu ke main lame hahaha

sharifahaida said...

Jemput masuk... GA Happy birthday aidid :). http://aidazaki.blogspot.com

Izan Ishak said...

syoknya ada BE baru!

izan dtg pun nak tolong topup kan $$ ni... hehe...

wan nurul hezrina said...

nurulpun ada 2 jer.dr kotex

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby