14 May 2012

Putu Bambu World

Hari tu cite pasal putu piring......hari ni nak cite pasal putu bambu lak......

Sabtu lepas kami balik bentong lagi.....kami bertolak dalam kul 10 lebih kot.....tak sempat nak breakfast......kiranya bajet nak makan tengahari umah mak......:)

Masa berhenti kat Petronas kat tepi highway (aku tak sure kat mana), aku ternampak kedai Putu Bambu World yang femes amos ni......aku tahu pasal PBW ni dari blog-blog jugak.....semua duk cakap putu bambu ni paling sedap kat kl ni.....


 putu bambu world.......
makan panas-panas memang sedap.......nak-nak time tengah lapar.....^_^
rasa putu bambu ni memang lain dari yang biasa aku makan.....
adam pun suka.....:)



RM2.50
lain kali boleh singgah lagi......^_^


17 org syg adam:

Yaya Azura aka Naz Azra said...

putu bamboo mmg sdp!
tp xpernah jmpa warna hijau..biasa makan warna putih je..

Qhaifa Nur said...

pernah makan putu ni memang sedap....
kedainya pun dekat dengan opis akak...

syawalsimpsons said...

aritu mak sue beli celah mana tah..balik2 ada kat atas meja...kasi syawal makan..abis kat dier sowang je..mak pon terkezut bab cucu dier ni bukan makan manis sangat...tp ok la...mak kata tak rugi duit beli...sebab abis..kikikiki

kaklong said...

wow..!!
1st time tgk kale hijau..selalu putih jer....
mesti world sesangat nihhhh...!

kaklong said...

wow..!!
1st time tgk kale hijau..selalu putih jer....
mesti world sesangat nihhhh...!

Kakzakie said...

Kenapalah tak tunjuk adam makan putu bambu tu aanie... cantik cara dia susun dlm packingnya

Aien Najib said...

sedapnye T.T heaven gile kalau dapat .

Salina@IbuAqil said...

Menarik nih..
Bt minum ptg.. ;D

LYAfrina said...

lya slalu beli kat psr mlm..pns2 lagi..tp y slalu lya beli kaler putih... putu piring lak kaler kuning

Gen2Merah said...

putu bambu??? macam pertama kali saya dengar makanan ni... mesti sedap2 belemak kan.... nyummmi.. hntar kat saya lah d sabah ni.. ehehe

Aju Mohit said...

Betul sedap kan aanie? Emmm panas2 mmg best, satu pek pon x cukup hihihi

fieda said...

aritu nmpk kat entry aju..rasa mcm nk mkn jgk la..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah nampak sedap la, kalo balqis suka putu mayam & putu bambu...nice blog salam perkenalan...

Izan Ishak said...

suka3!!! dah lama tak makan putu bambu ni...

IntaNBerliaN said...

sy pnh nmpk kt blog kak aju.. tp jauh.. xleh la nk g beli.. :-)

d_LA said...

siyes aku x pnh mkn weh..sbb aku nmpk yg kaler putih tu cam x sdp je..hehe

nanakimie said...

macam buah melaka sekali nengok,cuma ni versi gulung2 panjang:)hee...mesti sedapkan sis...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby