22 May 2012

Paradigm Mall, Kelana Jaya

Paradigm Mall ni terletak di Kelana Jaya......dekat je dengan opis aku......setiap hari lalu sini mesti tanya bila la nak siap ni......dah tak sabar-sabar nak berjimba-jimba kat sini......setiap jumaat confirm jumpa muka budak-budak opis kat sini....maklumlah, kat KJ ni mana ada mall sebelum ni......kekeke......

Paradigm Mall akan dibuka mulai esok 23 Mei 2012.......ada banyak kedai yang best kat sini antaranya ialah Tesco (sukerrrrr!!!), Focus Point, Harvey Norman, Popular, Padini, Charles n Keith, Toy 'R Us dll.....ohh ya, ada panggung wayang GSC jugak .......Sabtu dan ahad ni diorang buat opening ada artis Faizal Tahir dan Shila Amzah dan beberapa artis cina.....best...nak jumpa Faizal tahir....





 dari level 2


 dari level 5





bagi yang nak ke sana, boleh ikut jalan ni....

Parking rate: RM 1 for the first 4 hours on weekdays, RM 2 for the first 4 hours on weekends, subsequent hour is RM 1 (sumber)

Mengikut twitter Paradigm Mall, ada free bus shuttle dari LRT Kelana Jaya ke Paradigm Mall....bestnya.....


P/s: Semua gambar dari sumber yang dinyatakan.....tunggu gambar dari aku lak bila sempat melawat ke sana......^_^

15 org syg adam:

gadisBunga said...

tambah lagi tempat yg boleh kita tinjau tinjau... :D

ieda said...

wah menarik mall baru nie
mudah lah penduduk kelana jaya nak bersopink kan ;)

Izan Ishak said...

mesti aanie dah tak sabar2 nak jimba2 kat situ kan. tempat baru bukak mesti meriah sangat nnti tu...

Alin Marlini said...

menarik ni

Kakzakie said...

Besar tu aanie... kalau adam ikut puas dia nak berlari kat dalam tu.. jumpar ToyRus huh... memang kena sedia duit ajelah...

syawalsimpsons said...

nnt nak terjah jugak la....tak la jauh pon kan dari putrajaya ni...

Pok Amai-Amai said...

Sy pun keje dkt2 dgn Paradigm. Sebaris dgn KJMC tu. Heheheh...awak tgl mane ye? Keje kat mane?

Sy pun suke sbb Tesco. Asik Mydin je. Hahahahah!

Kancilbiru said...

pasni kena siap duit je la...ekekeke

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah macam syok je...leh la pi one day nanti

Myra Jay said...

Wahhh bestnyer nak p rasmi tempat baru, mesti banyak less kan ;)

Aju Mohit said...

Wahhh klu susu and pempes murah, aanie bleh terjah dulu!!!! Berjimba hihihi

LYAfrina said...

wah..ada lokasi shopping baru..syok la kat sana..byk pilihan mall.. y ni blh thn besar kan

Chuu Muqhlis said...

kirim salam kat faizal tahir kak!! :D

Anamarza said...

Makin banyak mall baru yang dibuka sekarang ni ya, makin banyak juga la kita berhabis duit hihi

Afasz said...

jom ke paradigm mall :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby