17 May 2012

Pampers bukan untuk dijual

stok adam.....bukan 1, bukan 2, tapi 8......

Ini la hasil yang berjaya dirembat masa Sogo buat warehouse sale ari tu......

Dah habis ni, tak nak beli dah sebab nak ajar adam potty training......
Jimat sikit duit mama ni......
Boleh la buat simpanan di hari tua......kekeke.....

17 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wahhhh boley buka kedai macam ni ngeeee

fieda said...

hahaha..giler byk tu..mmg mcm nak jual..tak rugi ape pun kan aanie beli byk gini..

syawalsimpsons said...

sue tak ajar lagi syawal potty training...tak da keyakinan lagi sebab belom boleh berkata-kata si syawal tu...kena la redha dolu...mmm...semalam sue G jusco puchong ada J card...rembat sampai 4..padahal baru je beli 2 kat umah tu..mmmm...pet pet punyer pasai...kat carre4 sini mahai...

MamaYatie said...

wahh..manyak la...nak mintak beli la se-pek..mlm tadi merata cari tp smua abis.at last beli pek kecik yg mahal nak mampus..RM18.50/24 pcs...huhu

kaklong said...

sebaik anak2 kaklong tak pakai pampers dah,klu tak nak gak bodek brg sebundle..kehkehkeh!

Kakzakie said...

Memang dan sampai masa patut kena train aanie. Tapi kita kena rajin bertanya dan bawa dia ke toilet.. lama-lama dia sendiri akan cakap kalau ada rasa nak membuang..

sumysya said...

brape RM tu?? murah sgt ke sampai 8 pek beli??

Myra Jay said...

Ha sekali borong 8 tu-memang stok abis2an nieh :)

Qhaifa Nur said...

amboi banyaknya pampers...
sure sangat-sangat murah nih...

Izan Ishak said...

wow weeee... banyaknya stok pet2 adam. mesti murah sangat ni sampai 8 pek mamanya borong...

Aju Mohit said...

Berbaloi2 kan aanie, Aju pon nak ajar Adam x pakai diaper tp Ntah bila hihi

Siti Asiah said...

Borong sakan nie...
Kene banyak sabar kan ajar bb xpakai pamper..;)

JaSSNaNi said...

Banyaknye pampers adam... :) hehehe stock 1/2 tahun je tu.. kan kan..

LYAfrina said...

wah,,,byknyer mborong..tp kalo time sale mmg bbaloi kalo beli byk skaligus kan

Kancil 8349 said...

wah...banyaknya...

wan nurul hezrina said...

mak ehhh banyaknyer stok...huhu takper teruskan berpotty trainee

IntaNBerliaN said...

wah,... byknya sekali beli.. sy biasa beli 2 je.. ni 8..hhihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby