04 May 2012

Hadiah besday......

.......untuk diri sendiri.....

Kat entri ni ada yang tanya apa dalam beg tu.......actually sogo bagi hadiah beg recycle tu je.....yang dalam beg tu la hadiah yang aku beli untuk diri sendiri.....huhu.... *kesian....


Tadaaaaa!!!!

2 bijik beg cap Sembonia......

Masa aku pegi sogo ari tu ada sale handbag cap Carlo Rino, Sembonia, Bonia dsb.......aku memang tengah cari bag pun sebab nak ganti sling bag aku yang dah putus....cari-cari jumpa lak beg merah tu.....tapi bukan sling bag la.....memang cun habis.....bila aku tunjuk kat promoter tu dia pun terkejut aku boleh jumpa beg tu.....dia cakap.."wa, ini mana u dapat? banyak cantik ni....." ---- kekeke....harga asal RM329 tuuu....

Sling beg kaler hitam tu lak ada aku jumpa sebijik macam ni harga asal RM199......tapi yang ni aku dapat murah gilerr.....macam tak percaya je diorang ni jual harga camtu.....

So, total 2 bijik hanbeg tu ialah RM99 je......mana nak cari?? kekeke......

Ada sesape berkenan nak beli ke?? aku jual dengan harga asal oke??? hihihi.....gurau je......



20 org syg adam:

kaklong said...

alamak henbag laaa....my fevert tu...heheheh!
last kaklong beli kat sogo 2thn lepas,sandal calor rino..menang membeli alah memakai...smpi skrg..masih elok...heheheh!

Adylia Qarissa said...

banyak la dapat untung kalo jual rege asal ;p

LYAfrina said...

wahhh..bestnyerrrrr... harga murah je kan..2 biji just rm99

MyeAqma said...

saya taknak kawan dgn kak ani... nape x call sy???

Che Rosliza Che mat said...

bestnya...dapat beg Sembonia...Dah lama tak pi sogo..

aanie said...

@kaklong

henbeg favret sy jugak!!!

wah, ok gak tu blh tahan smpi 2 thn.....

aanie said...

@Adylia Qarissa

hahaha....mmg untung la...
tp org dah tau rege beli, confirm x leh jual rege tu....kekeke...

aanie said...

@LYAfrina

memang murah...berbaloi-baloi....

aanie said...

@MyeAqma

hahaha.....
xnak kawan sudah....
yg pntg kita ada 2 beg baru.....kekeke....

azam said...

wah...shopping sakan ye.....

sogo sale ye?

Kakzakie said...

Untunglah aanie - berbaloi sangat kalau 99 ringgit dapat dua...

Myra Jay said...

Murah giler 2 bijik tak sampai RM100, nak jual tak yg kaler merah tu? Cantik sangat :)

nur anis said...

wah..jimat banyak tu..lamanya tak shopping kat sogo...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

wahhhh murahnyaaa sogo ni mmg suka buat sale tauu..ruginya sy jauh dari sogooo hukhuk

fieda said...

wah..untung la dapat rege murah..

wan nurul hezrina said...

annie,mmg cun melecun kaler merah.botak pale nok beli hok harga asal...lagu mana lah leh jupe..huhu.sembonia tuh..

Salina@IbuAqil said...

Amboi3!!!!
Shoping saka erkkkk..
Hi3!!!
Happy weekend & TC yer.. ;)

SYaMiLa said...

wah..mmg berbaloi3x..

Aju Mohit said...

bestnya aanie!!! murah tu!! nnti roger2 tau, ni mother day ni pon ade warehouse sale kekekekke kopak le

MamaYatie said...

perghh! murah banyak tur...lenkali kirim tau...hahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby