09 May 2012

Celebrate my birthday

Birthday aku ari ahad.....tapi dapat makan kek sehari selepas besday......walaupun lewat sehari celebrate besday aku, tapi aku hargai jugak la usaha murni hubby aku buat surprise untuk aku......walaupun sebelum tu aku dah kecik hati dengan dia (ingat nak balas dendam masa besday dia nanti.....kekeke....).

Malam isnin tu biasanya kami g pasar malam, tapi dia ajak makan kat luar......ala, orang dah kecik hati......nak pujuk le tu.....huhu....

Masa tengah bersiap tu, rupa-rupanya hubby dan adam tengah bersiap gak kat luar.....bersiap nak tunggu aku potong kek.....keluar je bilik nampak ada kek atas meja......kekeke.....sedikit touching di situuu.....hiks....terus tanya "nape ada kek?? besday dah lepas la..."


besday girl pada malam itu.......^_^
ready nak potong kek.....



adam pun teringin nak potong kek lagi.....



nyum nyum.....kek yang sangat sedap......kek blueberry......
lupa nak snap gambar kek awal-awal.....
dah makan baru teringat.....huhu....
so, aku sambut besday yang ke-3 je la kali ni......hehe....



Lepas tu kami keluar pegi makan kat D'one Steak, Kelana Jaya....satu lagi surprise sebab aku tak penah bagitau nak makan kat sini lagi......rupa-rupanya hubby aku ni silent reader blog ni......masa kat entri ni aku ada bagitau masa besday aku nanti aku nak makan kat sini.....hehe.....


mengacau adam sambil tunggu makanan sampai......

  

 ni makanan besday girl.....chicken chop.....



ni makanan orang yang belanja......fish n chip.....



walaupun makanan kali ni agak kureng dari masa aku datang dulu tapi adam berselera je......
bagi adam.....ada aku kesah?? bedal aje lah.....

33 org syg adam:

nurul aswati said...

bes nya kek...kei adk oyak doh...msti ada la 2..mntg2 da bleh kek,xkasi doh ko adk..

Izan Ishak said...

syoknya aanie... cik abe buat surprise lagi tu! dah lama tak mkn kek bluberi...

syawalsimpsons said...

ala sue tak sempat nak celebrate bufday sue tahun ni...sadis...

Che Rosliza Che mat said...

Mesti teruja dan touching bila suami buat surprise hehehe sedapnya kek tue...

azam said...

:) bagusnya........

seronoklah

Adylia Qarissa said...

semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...

wan nurul hezrina said...

wahh ada kek.nurul ari2 g makan2 luar tapi takdok kek pun..little einstein2 channel astro 613.kul 11mlm kalau malam.siang tak pasti

Aju Mohit said...

Alololo double la surprise ni? Kikiki, so romantic hubby aanie ni, mcm2 usaha nak manjakan wife nya, nnti besday hubby wat sutprise gak tau ;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hepi belated bufday uols
jeng jeng jeng apakah hadiah buat bufday gurl???

Kakzakie said...

Happy belated birthday aanie... boleh tahan juga en abang buat surprise kat cinta hati dia ye...

Adam... bagi mama hadiah apa sayang? Makan kek bagai tak kan tak bagi apa-apa. Tunggu Adam besar ye:)

fieda said...

behnya mkn kek pahtu gi mkn chicken chop plk..

aanie said...

@nurul aswati

hmm, tapi lewat sehari....
dik, jgn bocor rahsia...

aanie said...

@Izan Ishak

sy suka surprise!!
kek tu best....

aanie said...

@syawalsimpsons

huhu...nape? time pantang ek? ala, x dpt mkn kek la ek...

aanie said...

@Che Rosliza Che mat

touching.....^_^

aanie said...

@azam

seronok....:)

aanie said...

@Adylia Qarissa

aminnnnn..tq...:)

aanie said...

@wan nurul hezrina

wah, hari2 mkn luar? syoknya....

ooo 613...free ke bayar? lewatnya kul 11mlm...

aanie said...

@Aju Mohit

haha...dia x romantik sgt....biasa2 je....

nanti la tgh pk nak buat surprise ke x....hahaha....tp kalo dia baca ni dah x surprise dah la....cancel la....hehe....

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

bufday girl xde hadiah la....huhu....

aanie said...

@Kakzakie

tq kak....wah, cinta hati?? - malu sy.....hiks...

bg hadiah adik kat adam....haha..xde la...gurau je...xde hadiah la thn ni kak....dah dpt mkn kek ni pun dah bersyukur dah....:)

shark said...

hepy besday..
dan salam kenal dari saya :)

Myra Jay said...

Happy belated besday dear..
Moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
Sedap tengok kek tu, tak penah makan lagi :)

kaklong said...

besday kaklong semalam..tak ada pun sambnutan..huhuhu!
lagi kecik hati dgn cik abg,boleh dia lupa...kaklong perli dia..ucap selamat hari jadi kat dia..tersengeh-sengeh dia....kan dah kena,buat lagi!

nurul aswati said...

OK2...adik xbocor rahsia...adik smpn rahsia 2..kekekeke...

Pok Amai-Amai said...

Eh? Awak duduk kat mane ye?

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

ehhh...nak wish happy birthday gak laa... lambat sket je kan..kan.. hehe

sissyira said...

salam

hapy belated day kak.
seronok dapat suami y prihatin mcm tu..

x tunjuk romantik tp ambil berat gitu..

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

mudanya baru 13 tahun erk heheheheh..masih muda belia tue..selamat menikmati kek yg saya pasti sgt sedap tue kans...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi..merajuk eaaa besday girl nih

dpt kek cedap misti x majuk dahh


happy besday aanie :)

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

wah..so touching..walaupun awal2 merajuk ye...
hahahaha happy besday aanie..moga dipanangkan umur serta dimurahkan rezeki..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

aanie..lupa jue dah email no acc pasal PFM...tak pasti aanie dah dapat belum email tue....

MamaYatie said...

happy belated besday aanie...sowi...termissed sudah...

better late than never, okey (~.^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby