30 May 2012

Wordless Wednesday | Cubaan memakai heels

Assalamualaikum....
Actually ni gambar lama......






Suka mencuba......
Tak kira la tu untuk gegirl ke boboy ke......
Yang bestnya adam boleh jalan tanpa jatuh pakai heels tuh....huhuhu....

25 org syg adam:

sahromnasrudin said...

mana tau dah besat leh jadi pereka kasut mcm jimmy choo kan :-)

Aju Mohit said...

Heheheh mamanya pakai heels ok tak? Budak2 ni mmg suke ikut je apa yang Kita buat ;)

ieda said...

budak2 memang macam tuu
mereka suke mencuba ! .. ;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hihi..oh pakai x jatuh ya..auntie plak pakai heels jatuh..mmg tere ah adam :)

Qhaifa Nur said...

aeish pun sama, suka pakai kasut mama....

Adylia Qarissa said...

aikk..kecik2 dah pandai melawa..

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

Teringat gegurl pg smlm dia pakai heels mama dia jln depan gate....hentak heels tu mmg nk patah dah ngeeee...rosak la heels u tu nnt if Adam asyik try jer ngeee

aanie said...

@sahromnasrudin

haha...xde maknanya....:)

aanie said...

@Aju Mohit

mamanya pakai asyik jatuh tergolek....haha....

aanie said...

@ieda

a'ah tu la pasal.....:)

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

x jatuh sb dia jalan sambil terkengkang-kengkang....hahaha......

aanie said...

@Qhaifa Nur

hehe...comel....:)

aanie said...

@Adylia Qarissa

hehe....ikut perangai mama la tu....:)

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

ooo ye ke? hehe..mesti comel gegurl tu....

hehe...dia try sekali tu je sb sy baru bawak balik umah....ari tu member bg heels tu...balik umah baru try...tp x sesuai lak dgn sy...huhu....

Kakzakie said...

Hihi... Adam sayang oii... memanglah pandai tapi yg patah tu tumit kasut mama... - puting tak tinggal:)

Nini D.. said...

cubaan berjaya ye...yeayy!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi kemain dia ni ea..hihi.

wan nurul hezrina said...

hahaha lawak.org bujang pakai heels..amboi jgn jatuh dah tapi tak jatuhkan??teror2

d_LA said...

adam pelik kot sbb kasut dia flat je..mcm plik je tgk mama dia bleh jln pdhal bertumit tinggi tu yg dia try gak tu

Chuu Muqhlis said...

haipp., main kasut mama! =P

LYAfrina said...

msti dh lama berkenankan heel mama ni kan

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cayalah pandai tu pakai heel kalo balqis pun suka gak saruk kasut mamanya

Myra Jay said...

Hheee, jangan amalkan tau Adam..
Kasut Boy takdak Heels ;)

Izan Ishak said...

alamak... adam pandai pakai heels mama ye. kalahlah auntie camni...

wahida said...

comel je, sambil jadi model kasut, puting tetap nyonyot...cute!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby