08 December 2011

Sukan Ria | Bersuka ria

Assalamualaikum.....^_^

Opis aku ada buat Sukan Ria....aku memang suka main-main sukan camni walaupun tak pandai main pun.....kekeke....dah namanya sukan ria, maka untuk bersuka ria je la kan.....tak banyak game yang ada....frust tak de chess, tapi ada dam aji......adoi....

Aku join team bola jaring je sebab tu je yang aku tahu main....petang semalam kitorang lawan....giler...tak de training apa, tetiba terus lawan....maunya tak cramp....maybe sebab tu kot kitorang kalah...tapi beza 1 gol je....tak de la malu sangat...ngehngehngeh......takpe, petang ni ada lagi....kita tebus kekalahan itu.....wakaka..semangat!!!




Semalam balik je, rumah dah pasang lampu dan kipas...yeay, tiada lagi kegelapan....terpaksa kemas dan mop lantai lagi sekali sebab penuh habuk dari kerja-kerja pasang kipas lampu tu....memang kerja keras betul hubby malam tadi bagi ruang tamu tu clear....thanx!! (maklomlah, weekend ni dia tak de....nak g bersuka ria kat Phuket....huhu...sampai hati......) huk aloh...nak tacing-tacing pulok aku ni....

17 org syg adam:

ajumohit said...

wahh tumpang happy jugak...seronok dpt rumah baru kan aanie, pasni belh decorate sakan...peh hubby pi phuket tu, pesan la hehehhee

*azni* said...

kt opis azni pun sibuk sukan jgk..dam aji,dam ular,congkak,batu seremban,sahibba dll..mmg meriah la..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

baca kisah anie..kalau kita pun bengang gila..tuan rumah tue memang tak bertimbang rasa betul...

hubby berkerja keras sebab nak tinggal anie kat umah dengan adam...

Amy Syaquena said...

Aanie amy ni pun gah busy dengan sukan , sukan mengejar dari satu tempat ke satu tempat untuk berjumpa dengan bangla hahaha..sukan jugak kan

aanie said...

@ajumohit

xtahu nak pesan apa...apa yg ada kat sana ek? pompuan sexy kot..huhu....

aanie said...

@*azni*

kekeke..dam ular yg x tahan tu....

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

tu la...sedih....:( huhu...

aanie said...

@Amy Syaquena

hehehe..itu sukan manyak untung lor...^_^

eB ezrin said...

eB dh agak mls, ari tuh jerk sebok nk men tarik tali. ekekkekeke

MamaEma said...

dah lama tak bersukan...rasanya dah tak larat dah kot..hehehee

Izan Ishak said...

syok jugak skali skala bersukan ria.

*senyum sendiri...mode dah lama tak bersukan....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

alahai cian..gi phuket x bwk aanie ek??


sukan bola jaring x syok..sy x suka main..sy suka sukan lari-lari..

Salina@IbuAqil said...

Weeeee!!! Semangatnya dia nak bersuka ria.. Hik3!!! Bestnya dear!!

sahromnasrudin said...

waaaa..pi phuket..tak boleh blah huhuhhhhh

kaklong said...

aikkk..terlepas sudah n3 ni..huhuhu!!

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

wah dah lama ai x main sukan mcm ni...last masa kt kampus kot...dah berthn lol

wan nurul hezrina said...

beshkan sekali sekala bersukan..indorr game ker outdoor gameker..kalau dulu suka main bola jaring..tapi anak dah2 pancitttt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby