21 December 2011

Wordless Wednesday | Sketch kitchen cabinet kami


Macam tu la lebih kurang.....sketch hasil kreativiti dan imaginasi hubby......
peti ais nampak ada 2 sebab pada mulanya kami tak tahu nak letak mana peti ais tu.....

hari ni kerja-kerja buat table top akan berjalan....
semalam diorang dah datang hantar barang-barang.....
tak sabarnya......^_^
harap-harap la hasilnya sangat memuaskan.....

30 org syg adam:

*azni* said...

excited nye bila dah duk umah sendiri kan...

fiza said...

Saya pon rasa tak sabar nak tgk hasilnya...hover tau...hehehe

Adylia Qarissa said...

wah!! mesti bersemangat nak masak kat dapur baru :)

mylovely-cats.blogspot.com said...

Wah idea yang bagus tu..
at least dari akal terus
kesehelai kertas n then
terus ke impian yang nyata..
Insyaallah...amin..moga dipermudahkan

BTW kami dah jejak blog tuan
empunya...jangan lupa singgah
blog kami ye.. :-)

www.mylovely-cats.blogspot.com

sahromnasrudin said...

kreatif la.....

ajumohit said...

Wow bestnya aanie!!! Nanti share cost dia jugak ye, excited nk tgk yg dah siap hihi

Syan_Neesa said...

dapur ruang paling pntg dlm hdup seorang wanita..suka lepak dapur!!enjoy dapur baru!wheee =D

http://syanpunyabelog.blogspot.com/2011/12/word-less-wednesday-24-foggy-day-and.html

Qhaifa Nur said...

bagus kerja ni siap ada plan lagi...

Myra Jay said...

Wahh siap ada sketch lagi.. :)

Pandai hias :)

eB ezrin said...

insyaallah. musti oknyer tuh :)

d_LA said...

nt jgn lupe jemput aku gi rumah baru mu taw..mestilah kena msk sedap2 nt..hehehe

Alin Marlini said...

tak sabar ye anie..hehehe

Ila said...

wah,bestnyer..dah siap nanti jgn lupa tunjuk k

wahida said...

ish..aku lak tak sabar nak tgk hasilnya...

aanie said...

@*azni*

a'ah...hehe...:)

aanie said...

@fiza

sy lagi hover tau....hahaha..

aanie said...

@Adylia Qarissa

berkobar-kobar dah ni....dah lama tak shopping brg dapur...

aanie said...

@mylovely-cats.blogspot.com

time kasih....insya-Allah nanti sy singgah...

aanie said...

@sahromnasrudin

dia bakat....hehehe....

aanie said...

@ajumohit

hehe..segan lak nak bagitahu cost....
sy pun lagggiiii excited...

aanie said...

@Syan_Neesa

mcm mana pun kena masuk dapur gak...sb tu kena ngn citarasa kita...baru la syok...hehe..

aanie said...

@Qhaifa Nur

itu plan hubby yang buat...hehe..

aanie said...

@Myra Jay

haha..imagine je tu....bila dah siap xtau la hias camne..hehe...

aanie said...

@eB ezrin

insya-Allah....:)

aanie said...

@d_LA

jemput tu mmg jemput...masak sedap tu xtau lagi sedap ke tak...hahahaha....kena import kak sal masak la....

aanie said...

@Alin Marlini

kekeke...:)

zareliqa afiqa said...

Wow! design sendiri :)

MamaYatie said...

idea sendiri akan ditransform ke realiti...terbaek la..

cikpuanhady said...

waa..bestnyer design sendiri..me pon berangan nak design sendiri gak..nanti ade org pasangkan ek..

wan nurul hezrina said...

wah wah siap lukis2lagi..design sendiri mmg puas hati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby