22 December 2011

Hadiah menang bola jaring

Semalam adalah majlis penutup dan upacara penyampaian hadiah sukan ria opis aku.....hadiahnya tak suspen mana dah sebab unit aku tukang balut hadiahnya.....dah macam rewang dah aku tengok.....


ini hadiah member aku.....dia menang dam aji no 1.....dapat la hamper, medal dan duit RM40...perghhh....



 ni lak hadiah aku menang bola jaring.....ehh, menang ke?? no 3 jek.....


dapat la termos dan duit RM20......yiehaaaa.....boleh la bawak g jenjalan...buat susu adam.....
(Ya Allah, bersepahnya meja aku)


Yang menariknya semalam ada cabutan bertuah....banyak jugak hadiah yang ada....dari tuala sampai la ke hadiah voucher jusco bernilai RM300.....kitorang memang tak heran sangat dengan hadiah-hadiah lain....kitorang semua aim voucher jusco tu....ada voucher bernilai RM300, RM200 dan RM100.....perghhhh...syoknya shopping.....

Tapi last-last, apa pun tak dapat.....member unit aku ni lak yang dapat voucher RM300 tu......huhuhu..frust betul......

siap tampal lagi nak bagi aku jeles.....hampeh....huhuhuh.....


38 org syg adam:

nur anis said...

wahh...bestnya kalau dapat voucher 300 tu..macam-macam boleh dapat..hihi

*azni* said...

kelass,dpt termos kaler merah gitu..ok la tu..dr takde langsung kan..

Myra Jay said...

Bestnyer dapat Voucher RM300 :)

Okla tu kak hadiah tu, dapat RM20 pun best gak :)

kaklong said...

bukan aanie jer jeles,
kaklong pun samaaaa..
huwaaaaaa....!

Qhaifa Nur said...

dapat baucer tu yang tak tahan tengok..

Ila said...

bestnya dapat hadiah bila bersukan kan...hehehe..

eB ezrin said...

alamak. ini suda bkin jeles. ;p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ouh voucher jusco yg x menahan tu!!


tp x pelah dh xda rejeki kan..dpt termos dan botol air dan Rm20 tu pon dh best dah :)

blog-tips-kurus said...

tahniah atlet negara!

*tak buat 5S keeeee? hehe!

ajumohit said...

bestnya aanie, tahniah ye, minyak angin atas meja tu, tensen keje ekk?? hehehehhe

fieda said...

ctk la termos tu aanie...

Kakzakie said...

Dapat no. 3 tu pun dah best aanie... tapi yg lagi best mesti dekat ofis cerita tak habis lagi sampai hari ini kan....

wahida said...

aku kalau lucky draw tak pernahnya kena...huhu...

LYAfrina said...

huhu,,bestnyer,..dh rezeki kawan kan..dh la hujung tahun.. blh la shopping..

budak penjara said...

wahh..hebat..seb baik skolah sy x de ank2 murid yg men bola jaring..klu x leh jmput akk jd coach..haha

cikpuanhady said...

wahh..beshnya hadiah..yg paling menarik, voucher JJ tu, leh soping sakan..haha..menambahkan lagi frust aanie..

aanie said...

@nur anis

huhu memang pun.....huwaaa....frust menonggeng tau tak...:(

aanie said...

@*azni*

tu la, yg pasti sesape yg masuk sukan ni mesti bawak balik hadiah....saguhati pun dpt towel..ok la tu kan...hehe....

aanie said...

@Myra Jay

dpt rm20...kena bayar harga jersi rm10....tinggal la rm10 je..hahaha...

aanie said...

@kaklong

huwaaaa....jom nangis berjemaah...

aanie said...

@Qhaifa Nur

a'ah, memang pun....semua orang duk aim voucher tuh je...

aanie said...

@Ila

rasa berbaloi mengeluarkan peluh....hehe...

aanie said...

@eB ezrin

kan?? huwaaa....

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

tu la, ok la dari xde langsung kan....

ooohh, voucher jusco....huhu...

aanie said...

@blog-tips-kurus

perghh, atlet negara? x sempat dah....

aanie said...

@ajumohit

haha..minyak angin wajib standby...kot2 sakit perut la, sakit kepala la...huhu...

aanie said...

@fieda

tu la, cantik kan? nasib baik dpt kaler kegemaran...hehe..

aanie said...

@Kakzakie

hehe....memang pun...bab voucher tu yg xkan habis bercerita....haha...

aanie said...

@wahida

same la kita....huhu...

aanie said...

@LYAfrina

rezeki anak dia sebenarnya sb wife dia baru bersalin....:)

aanie said...

@budak penjara

sekolah laki ke?

aanie said...

@cikpuanhady

huwaaaa....nak voucher jusco....:(

sahromnasrudin said...

KAUTIM LA DGN DIA CIKIT BAUCER TUE HAHAHHAHAAA

Adylia Qarissa said...

dkna jeles...!! huhuu tak nak kongsi ker?? ;p

zareliqa afiqa said...

Walaupun tak dapat voucher JJ tu tapi best lar menang jugak.weee :D

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

berbaloi2 men pun, dpt manyak adiah tu.. =)

wan nurul hezrina said...

wah kalau dapat voucer2 bleh beli baju anak2 kat jusco=)

Izan Ishak said...

waaahhh...voucher tu mmg best!

tapi dpt termos tu pun mmg cantik dah... suka designnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby