15 December 2011

Bola jaring.....kemon laa....

Assalamualaikum.....

Itu hari laporan tak bergambar.....kali ni update gambar lak....gambar-gambar ni diambil dari kamera opis....so, tak banyak la muka aku menempek kat situ....

Nama team kami Kemon Laa.... ngehngehngeh...maharaja lawak punya pasal....

Actually kami main campur laki pompuan....5 pompuan, 2 laki.....tapi, yang laki tu hanya boleh jadi WA dan WD je.....ye la, kalau diorang shoot, konfem masuk punye.....kalau diorang jadi GK dan GD lak, konfem shooter pompuan tak masuk gol sebab laki kan tinggi....uhuk....


 nama-nama team yang bertanding......macam-macam la....kelakar tol....


 ni team aku...Kemon Laa.....baju sponsor??
masa first half aku jadi GS....bola tak sampai pun kat aku....sempat tido jap...kekeke.....(sebab yang laki tu tak tahu lagi cara main)
main atas lantai licin tuuu.....


 second half lak aku tukar jadi GD sebab GD yang sebelum ni dah semputttt.....tak larat nak kejar GA yang kecik nih.....
kelakar lak tengok gambar nih....dah nampak macam menari pun ada.....kahkahkah....


 bila kami dapat gol...


 my pom pom boys, adam....datang bagi sokongan gaks.....



 hari ke-2 (hari last)....baju merah ang ang lak.....


 ni aku tak tahu la diorang ni buat gaya apa....kahkahkah....


 lawan team yang buat kaki aku terseleyo....huhu....


 jampi camane pun tetap masok gak...huhuhu....
takpe lah....bagi je la diorang menang....

Hadiah tempat ketiga dengar-dengarnya dapat la RM10 sorang....hmm, jadi laaa...daripada tak de....hahaha...

20 org syg adam:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

main dlm hujan ..nmpk basah je court tu

ajumohit said...

hehehe oklah tu aanie, cayalah aanie aktif bersukan ye..yang bestnya ada penyokong kuat si adam and abahnya tu, lagi semangat kan hehehe

Kakzakie said...

Seronokny aanie... kakak sukalah aktiviti macam ini. Lama betul kakak tak main bola jaring....

Tengok ambar pun kakak dapat bayangkan kecohnya mak-mak budak main.

kaklong said...

dah lama tak main bolajaring..rindu rasanya,,dulu masa sekolah kaklong wakil sekolah tau...C lagikkk...hehehehe!

Ijah EmoTemo said...

wahh... ijah mmg tak reti or tak minat lgsg kot dgn game2 gini hahaha..

bujal X said...

dapat no3 je? kemon la~~~keh keh~~

*tahniah!

eB ezrin said...

tahniah. eb x tau maen . ekekkekekekek

Salina@IbuAqil said...

uikssss GS tu dear..
kalo ina kaku terus bila dpt bola..
hik3!!

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

a'ah, memang pun...start je main, hujan turun...teruskan je la...hehe...

aanie said...

@ajumohit

hehe..tambah semangat skit la...masa rehat tu hubby siap bgtau lagi kena buat apa...macam la dia terer sgt main....kekeke....

aanie said...

@Kakzakie

memang kecoh pun kak....hehe..
sy pun dah lama x main...nasib baik opis buat sukan camni...

aanie said...

@kaklong

waaah, jadi C ke? ni mesti kaklong orangnya kecik n lincah....

aanie said...

@Ijah EmoTemo

hehe....syok tau ijah...

aanie said...

@bujal X

kekeke..kemon laa....
no 3 dari 4...hahaha...

aanie said...

@eB ezrin

aanie pun x reti sgt...belasah je...haha...

aanie said...

@Salina@IbuAqil

jadi GS besar tanggungjawabnya...kalo bola x masuk, dah kecewakan pasukan dah..huhu...

Alin Marlini said...

siap ada pemain lelaki lagi..kelasss ko kemoon laa...hehehehe

last main bola jaring masa form 5..

Myra Jay said...

Lama tak main netball ni, ntah dah lupa pe :)

wan nurul hezrina said...

wahhh teringat zaman2 lincah dolu2..hikhik..gaknya kalau suruh main nettball skangnie mmg pancit nokkk.hehe

cikpuanhady said...

ha'ahla.. gambar yg tu nampak cam menari..kiut je tgk..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby