11 December 2011

Cuti yang sangat panjang

Weekend ni aku rasa sangat panjang walaupun hanya cuti 3 hari je......sebab orang tersayang iaitu hubbyku tiada di sisi sebab pegi bercuti dengan company....huhu....sedih bila terpaksa berjauhan camni....bila dekat, asyik nak gaduh manja je....bila jauh, mula la rindu-rinduan.....

Kalau ikutkan, aku tak nak bagi dia pergi sebab rumah pun masih belum habis kemas.....nak makan pun kena menapak jauh sebab kedai agak jauh dari rumah....tapi, tak pe lah....bagi la dia enjoy duit company dulu sebab lepas ni belum tentu ada lagi company trip camni......

Hmm, tak sabar nak tunggu esok.....cepat la balikkkkkk.....



P/s: Orang lain mesti tengah seronok habiskan masa bersama family.....huhuhu....

34 org syg adam:

Rtp Farra Arisha said...

keep on waiting him. maybe he will bring you something special for you? who knows..hehehe, happy weekend..:)

ajumohit said...

Ala ciannya aanie bjauhan ngan hubby ye, xpe besok hubby balik bleh manja2 tau hiks

kaklong said...

bila sesekali berjauhan terasa rindu sesangat..kannnn...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ciannyer dengar
makin jauh makin rindu aouchhhh!

MamaEma said...

bila berjauhan rindu mendalam...kalau dekat nak gaduh pun ada..hehehe

wan nurul hezrina said...

tgklah ombak rindu..hehe

sahromnasrudin said...

dah balik ke abg??? mesti best souvenir yg dibawak kan

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

saya pun!!!
argghhh, rinddduuu menggebu ni..

asben pegi kenyor, trip mancing 4d3n..
plg seksa x leh kol sbb takde network coverage...
tahhhhhhaaan windu nih..

lambatnyer ari rabuuuu!!!

aanie said...

@Rtp Farra Arisha

hehe...thanx...harap2 la ada something....:)

aanie said...

@ajumohit

bila dekat, x nak manja2 laks....huhu....

aanie said...

@kaklong

wah, kaklong ada experience ke? huhu..xnak jauh2...susah...

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

hehehe...ngengada je kan....hiks..

aanie said...

@MamaEma

tu la, sesekali kena gak berjauhan....baru tahu erti rindu..kekeke...

aanie said...

@wan nurul hezrina

huwaaaa....lagi la nangis....

aanie said...

@sahromnasrudin

belum lagi....xtau la ada souvenir ke x....kalo ada, leh share kat blog...kalo x update, xde la tu...hahaha....

aanie said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

wahhhh, rindu menggebu...x tahannnn...kekeke....

rabu?? lambat lagi tu..huhu..

sy pun xleh call gak...xde coverage kat pulau...huhu...dah la kat obersi..lagi seksa...

Siti Asiah said...

Makin rindu, bertambah la sayang...:)

Munnafendy said...

kesiannya kena tinggal...compy trip xbawak fmly skali ke?

Amy Syaquena said...

Tak pe dear sesekali berjauhan rindu pasti akan menebal hehe...

Myra Jay said...

Ala siannya dok berjauhan..

Jgn sedey2 tau ;)

wahida said...

betul tu, kalau dekat asyik nak argue je...asyik nak gaduh2 manja je..huhu...
tapi bila jauh? huwaaaaaaaa!! mmg mkn dlm kan??

Izan Ishak said...

yelah aanie...kalau dekat selalu nak masam2 muka, gaduh2 manja... kalau dah jauh rasa rindu membara di dada. aduhhh...

cikpuanhady said...

ololo..syiannyer kat aanie dan juga adam..mesti rindu sakan tu.. awat tak ikut sekali?

mummy_ayu said...

ala siannya..windu hubby, sabar ek..

Papa Mifz said...

mesti kerinduan la ni yer..huhu

aanie said...

@Siti Asiah

hehehe....:)

aanie said...

@Munnafendy

tak..diorang bajet utk staff je...bos dia kedekut..huhu...

aanie said...

@Amy Syaquena

hehe...harap2nya...:)

aanie said...

@Myra Jay

dah x sedih dah sb dia dah balikk..hehe..

aanie said...

@wahida

ha'ah...hehe..sy ingatkan sy sorang je camni..rupanya ada gak senasib dgn saya...:)

aanie said...

@Izan Ishak

hehehe.....kalau jauh, rindu nak gaduh pun ada...kekeke....

aanie said...

@cikpuanhady

takde bajet la dear...phuket tu....huhu...

aanie said...

@mummy_ayu

hehe..dah ok dah...dia dah balik...:)

aanie said...

@Papa Mifz

dah lepas rindu dah...hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby