07 December 2011

Wordless Wednesday | Grill

Assalamualaikum.....

Hari ni tak yah cakap banyak......lupakan kisah sedih semalam....yang penting kena happy dapat masuk umah baru....

Dah masuk rumah baru.....jadi dah boleh la kot nak upload gambar....hehehe....

 Grill depan.....aku yang mintak nak pattern camni....besi melintang....pas tu ada tempat pemegang camtu...hiks....
aku nak kaler putih...tapi hubby kata orang grill tu bagitau, putih memang nampak cantik dari jauh...tapi kalau dekat, tak cantik.....ouh, ye ke? hmmm....ok....

admire la pintu rumah depan.....nanti nak letak jugak la sebijik.....^_^


 master bedroom - sebelum

eh, ada kepala budak kecik di situ......


 master bedroom -selepas


 sliding door - sebelum

eh, ada budak kecik berjalan pulak......


sliding door - selepas

budak kecik enterprem lagik......penyeri gambar.....huhu...

32 org syg adam:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

nnt dah deko tayanglah lagi ya :)

kaklong said...

apartment eh??...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

alhamdulliah rasa selamat sgt ader umah sendiri khen...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

wah, dh leh duk umah baru yer..
pasni, share le deko2 yer..
ai ni dh gatal tgn mau pegang kunci umah gak..

ishhkkk, lambatnyer dptt...!!
tingin nk men deco2 gak.. =)

azam said...

:) nice...selamat berpindah ye

MamaYatie said...

tak sabor nak tunggu after deko nya piccas

Qhaifa Nur said...

lupakan kisah semalam, biarkan ia pergi....

selamat pasang grill ni.....

bujal X said...

lampu da pasang? keh keh~~

sahromnasrudin said...

mana datang iklan tue......grill mcm tue bagus...hubby awk pentingkan keselamatan dr kecantikan...

gadisBunga said...

ehem. nak pakai lanskap akitek tak? heheh~

ajumohit said...

Bestnya aanie, yang syioknya time nk wat langsir, decorate sebab keje2 nk make up Umah ni mmg seronok kan aanie, Tahniah ye, yg semalam tu biarlah blalu

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

insya-Allah....tu pun kalo cantik..haha..(x pandai deko)

aanie said...

@kaklong

a'ah, kaklong...tu je yg mampu buat masa ni...

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

a'ah, x risau kena halau lagi....

aanie said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥

hehe...mmg x sabar sgt nak dpt kunci kan?? haha...papepun tahniah!!

aanie said...

@azam

thanx...x tau bila br leh habis kemas...

aanie said...

@MamaYatie

haha...sy pulak yg takut...serius x pandai...ada jugak g borong majalah ni...

aanie said...

@Qhaifa Nur

thanx...:)
grill dah selamat pasang...

aanie said...

@bujal X

belum daaa...harini baru pasang..huhu...

aanie said...

@sahromnasrudin

itu la..sy pentingkan kecantikan....huhu...

aanie said...

@gadisBunga

x mampu...huhu...
lagipun apartment je...

aanie said...

@ajumohit

thanx aju...
huwaaa...camne nak kira langsir ni? apa pun xtahu la sy ni....

Kakzakie said...

Susah-susah rumah sendiri mesti ada kelegaan yg amat sukar dibayangkan aanie...

Adam lagilah mesti dia happy. sebab itu asyik ada dia je hihi...

fiza said...

Nak lagiii...hehehehe...dah deco nnt tepek lagi yer.

*azni* said...

a'ah yang..dah abs pantang dah..cuma mood nak blog tu kureng mari lagik..tahniah aanie sbb dah masuk umah baru..pasni dah boleh deco2 la sbb umah sendiri la katekan..hehe..

Myra Jay said...

Cantik!!! :)

Suka tul dak kecik tu inteprem ye :)

MamaEma said...

kat mana ni.boleh senang hati punyai rumah sendiri

eB ezrin said...

rajin budak tuh enterprem yer? ekekekkekekeke

Dalila Hamid said...

seronok dpt duduk rmh sendiri...

Cho Zila said...

bestnyer dapat duk rumah sendiri.. baca entry sebelum ... gituler keaadaannya manusia... macam ragam...

Izan Ishak said...

lega dah pasang grill ye... ada saja budak kecik adam ye...

wan nurul hezrina said...

mmg kerja mengemas bila berpindahnie paling memenatkan nak2 paking barang2 kecik..bagus dah ada grill.rasa selamat cketkan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby