15 February 2012

Family Day

Assalamualaikum......

Ahad lepas kami ke Family Day opis aku....aku ingatkan tak dapat pegi sebab hubby outstation.....sekali dia sempat balik hari jumaat tu.....thanx hubby sebab siapkan keje cepat-cepat dan sanggup keje sampai tengah malam sebab nak teman pegi Family Day tu.....^_^


kami pegi naik benda ni...aku tak tahu apa nama dia......hahhaha....
  dapat la merasa naik Mitsubishi pinjam......
hubby dah berangan nak beli sebijik....Lancer kita nanti nak letak mana?? ahakz....
berangan itu perlu kan?


Ni first time aku datang Family day opis aku.....tak sangka lak semua makanan dan games kat booth ni semua free.....mula-mula takut gak nak main, sekali free daa....belasah je la....bila lagi nak merasa....hikhik....


sampai-sampai je beratur amik benda ni.....kata free kan?

Tapi, aku frust giler sebab tak sempat nak letak nombor bertuah....kami sampai dah tengahari.....diorang dah tutup untuk bagi nombor tu kul 11 lagi......huhu....melepas iPad2.....nak nangesss.....

Em, tak pe la.....redha je la....jom tengok aksi kami di sana...sana....sana.....


stop makan cendol jap....



dah kenyang, jom bergambarz......



adam tengok abah mencangkung, dia pun duk sama.....hikhik.....



tembamnya sayaaaaa!!!



ada 1 game tu hubby dapat hadiah ni.....suke la tu adam dapat main belon.....



owh, adam dah pandai tiup...yeay!!!!!



  tengah poo-poo le tu....




 naik kuda lak.....
kudaku lari gagah berani.....lalalala....


 nape ntah adam tak happy.....kuda ni busuk kot....lekat bau kuda kat baju....



 sila jangan gelak...muahahaa.....

mak budak teringin nak merasa naik kuda.....
tapi kaki tak sampai.....tambahan lagi badan overweight....
maka, aku batalkan niat untuk naik kuda....
kesian kuda tu.....tengok mata dia pun dah tahu.....hahaha....





wall climbing......ada bran??
adam mengamuk-ngamuk nak panjat dinding tu tau.....pitam mama.... 
 
 

hubby nak try.....dah alang-alang free......
 kita tengok abah berjaya panjat ke tak ek adam.....



 wah, dah separuh jalan.....ramai yang failed kat sini......



 yeay, berjaya!!!! gagah perkasa betul.....



dah, jom balik......
adam makan mamee sampai tertido sambil duduk.....tangan duk pegang mamee lagi......gambar tak sempat nak snap.....gelak besar kitorang....
penat sangat kot....hahaha...


35 org syg adam:

Kakzakie said...

Kakak tengok Adam semakin chubby kan. Papa Adam hebatlah boleh memanjat dinding tu... mesti seronok hari itu...

azam said...

wah...bestnya.....saya bulan depan ada family day gak....tapi tiara PD

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

salu famili day main sukaneka kan..nih ada aktiviti naik kudalah, panjat tembok lah..makan free lah haha bestt betoll

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam aanie..bestnya Adam naik kuda,acik atie pon xpernah naik kuda tau...hebat tul Adam,berani dia!

LYAfrina said...

bestnyer adam dpt naik kuda... ofis lya dh 2 thn x buat family day..hope thn ni ada la..

Izan Ishak said...

syoknya adam dapat naik kuda. tapi sian tgk muka dia masam je. hehe... family day yg best sbb macam2 ada... lain dari yg lain ni...

Qhaifa Nur said...

bestnya kalu opis buat family day macam ni, semua free....

rugi tak merasa naik kuda...lain kali ok

Pretty Ryna said...

wah adam naik kuda....

syawalsimpsons said...

best adam naik kuda...sue pon tak penah lagi ni...

eB ezrin said...

eh ms nk naek kuda tuh x der tmpt utk kiter berdiri dolo ke? tangga dier?

fieda said...

hensemnyer pakwe tu aanie..kim salam kat dia ye..hehehe..pakwe tecik tu la..

aanie said...

@Kakzakie

dia dah makan byk kak....nak cepat besar...hehe....

mcm spiderman...hehe....

aanie said...

@azam

wah, lagi best tu...ada air...

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

eh naik kuda ekkk
ai ni x pernah naik pong
si adam jer naik dulu
nak merasa gak la nnt

sahromnasrudin said...

saya ingat naik kuda kepang td..rupanya kuda betul2 hihihihihhhh

ajumohit said...

aanie, sowey, bukan nak gelak tapi dah gelak pon tgk gaya aanie nak naik kuda tu, takpe kita naik kuda sesama ok next time hehehehehhe..

panjang sudah rambut adam ye, elok lurus je pulak tu, geram auntie tgk, nk pinjam la sikit sbb rambut adam nipis jek hehehehhe

wan nurul hezrina said...

yng kata jgn gelaktuh taklehtahanlah=)gelak jugak akhirnya.

aanie said...

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty

sukaneka pun ada....tp kami x main pun..kang xde orang nak jaga adam lak....hehe...

aanie said...

@♥♥azatiesayang ♥♥

sebab abah naik sekali kot..tu yg dia berani berani takut tu.....hhehe....

aanie said...

@LYAfrina

aanie doakan ye....amin...

aanie said...

@Izan Ishak

tu la pasal.....nape ntah dia masam....
macam2 ada, tapi tak tahan sebab panas....

aanie said...

@Qhaifa Nur

tu la..semua free....dapat la merasa main macam-macam...

haha...memang nak naik..tp x dapat...uwaaaaa.....

aanie said...

@Pretty Ryna

hehe...:)

aanie said...

@syawalsimpsons

first time gak ni....tu pun naik sebab free....hehe...:)

aanie said...

@eB ezrin

ada je dia letak kerusi tu....tapi tak dapek nak naik gak....takut pun ada gak.....muahaha....

aanie said...

@fieda

pakwe tecik tu cakap dia kirim salam balik...hehe..

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

try la sekali...tp pastikan cari kuda yg xde bau....kalo x, mau pitam...hahha....

aanie said...

@sahromnasrudin

hahaha....kuda kepang buat apa?

aanie said...

@ajumohit

hahahaha...takpe..dah puas kena gelak masa upload kat fb....
aanie tengok sendiri pun boleh gelak..orang lain lagi la....

rambut adam tu abah dia pun tiap2 hari nak mintak pinjam....hahah...sb dia jeles rambut dia kerinting....

::NureeN:: said...

best tang naik kuda tue, ellesya nak naik soang2 tau klau ada kuda mcm ni :)

cactusrock said...

sila jgn gelak? terbaik.

aanie said...

@wan nurul hezrina

hahaha...xpe, dimaafkan...hahaha.....

aanie said...

@::NureeN::

ye ke? berani tul ellesya ni...caya lah...

aanie said...

@cactusrock

ish, sebok je lah....huhu...

kaklong said...

dah lama tak ngasa family day sejak tak bekerja ni..huhuhu..!
nak harap tempat kerja abang?tah bilo2...huhuhuh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby