17 February 2012

Hadiah dari sahabat blogger

Assalamualaikum.....

Dah lama tak dapat hadiah dari blogger sejak dah tak join GA/contest ni......entah la, mood nak join GA dah kelaut.....nak anjurkan GA sendiri lagi la malas...hahaha....

Tapi tak sangka, walaupun tak menang apa-apa, dapat gak hadiah dari sahabat blogger.....time kasih Sahrom, pemilik blog Probitas Et Fides (susah tul nak eja...hiks).....





FM dari Universal Studio Singapore

Kalau nak tahu, sahrom ni baru balik dari bercuti ke USS......bestnyaaa!!! tak tahu la bila lak aku akan jejak ke sana.....bila dia cite pasal JB kat blog dia, rasa macam rindunya lah kat JB especially utm....banyak kenangan kat sana.....huhu.....

Time kasih banyak-banyak buat sahrom sebab sudi bagi FM ni.....sesapa yang nak berkenalan dengan sahrom, sila la ke blog beliau.....orangnya ramah jugak.....blog dia pun banyak info-info yang menarik dan kadang-kadang kita tak tahu pun pasal tu....

Dulu aku ingatkan dia seorang guru sebab header dia gambar sekolah...lagipun entri dia agak skema jugak.....hehe...tapi lama-lama kenal, boleh gak diajak bergurau.....


tergelak baca komen ni....hehe....


Ok lah, bye....^_^

30 org syg adam:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

best nyer dpt souvenir
weols plan nak terjah blk cuti nnt
ntah sempat ntah x....

azam said...

hehehe......nak jugak.....

bagi saya blh?

Izan Ishak said...

syok tu aanie dpt souvenir...dari USS lagi. kitorg pun entah bila nak sampai USS tu. padahal tak jauh dah ni...

Kakzakie said...

Tambah lagi collection FM kat dapur baru aanie ye... jgn adam dok bua main udah...

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

seronoknya...nak jugak....

syawalsimpsons said...

bestnyer dapat hadiah kan...

Pretty Ryna said...

wah bestnya dapat hadiah....

wahida said...

sahrom ni kawan ofis hubby aku...hehe..

Adylia Qarissa said...

rezeki jangan ditolak hheheeee

fiza said...

Bestnya dpt FM, tahniah ☺☺

sahromnasrudin said...

alamak..terharunya baca entri nie...

tak sangka plak nama kita disebut-sebut dalam entri ini..

terima kasih banyak2 atas entri nie...saya sangat menghargainya

p/s: sy tgk alamat awk, tue yg saya takut FM tue masuk kat sunway lagoon hihihihhhhh

aanie said...

@☆*♥L@dy @yU♥*☆

wow, bestnya....weols x mampu.....huhu....

aanie said...

@azam

mana boleh...sy punye.....hehe....
kalau nak, g la baik-baik dgn dia...hehe....

wan nurul hezrina said...

alhamdulillah dapat fm lagi=)nnt bleh terjah blog dia

aanie said...

@Izan Ishak

tu la, yg dekat tu la yg paling malas nak g...hehe...

aanie said...

@Kakzakie

tu la, dok perati jugak kalau dia duk main kat situ...
org bagi kan, kena jaga elok2...beli sendiri xpe...

aanie said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah

cer g blog dia mintak...heheh....

aanie said...

@syawalsimpsons

besh...:)

aanie said...

@Pretty Ryna

best...:)

aanie said...

@wahida

oo ye ke?? kenal la ek??

aanie said...

@Adylia Qarissa

betul tu...:)

aanie said...

@fiza

mekasih...best..:)

aanie said...

@sahromnasrudin

my pleasure...:)

hehe...sebab ada lagoon kot...:)

cIk JanNah said...

wah bestnya dapat souvenir dari USS. untunglahhhh :)

btw,salam kenal :)

LYAfrina said...

syoknyerrrr.. dtg dr universal studio lagi... teringin sgt nk ke sana.. tp ntah bila la ada rezeki.

Salina@IbuAqil said...

Aduhai!!!
Nak!!
Hik2!!!
Tahniah dear..
TC & Happy Weekend!! ;)

kaklong said...

kaklong dah lama tak dtg blog dia,
dia pun dh lama gak tak dtg blog kaklong..
nilah masaalahnya,klu rajin sngt mengupdate blog...huhuhuh!

ajumohit said...

tahniah aanie, hahahha baca entry ni hadiah aanie tu ada atas meja menunggu di bungkus ngeeee

eB ezrin said...

TAHNIAH YER :)

fieda said...

tahniah aanie..best dapat ole2 dari uss...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby