28 February 2012

Macam bagus.......

Pagi ni aku hangen betul dengan pompuan yang bawak kete mewah (la konon)......eksyen gile (macam action kamen).....


Aku tahan marah aku sampai terketar-ketar......
Kalau ikutkan nafsu amarah aku, nak je aku ajar pompuan tu....
Sabar....sabar...sabar.....

Aku pelik sebenarnya.....
Orang kaya macam ko pun kejar punch card gak ke?
Maknanya takde la kaya mana pun.....

Tak payah la nak berlagak sangat.....
Tak selamanya ko boleh pakai kete tu......
Esok lusa, Allah tarik balik rezeki ko.....
Baru padan muka.....

18 org syg adam:

fieda said...

bkn nk kejar punch card tu..saje nk tunjuk konon hebakkk sgt la kete dia tu....

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe.. marah sungguh mama Adam.. sabar dear...

azam said...

hehehe.....

nak terbuang air kot tu.....tu laju semamcam...jgn la marah²

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

sabar2 jangan marah2 ye mama

syawalsimpsons said...

marah benor tu aanie...sabar ye...mari ramai2 calarkan kete dier guna duit 10 sen...akakkakak

Kakzakie said...

Kereta aje hebat aanie... sayang kalau perangai tak hebat rugi tau. Sabar dik...

LYAfrina said...

td dah komen sini..tp xtau la smpat msk ke tak..pc off lak

Alin Marlini said...

sorok jek punch card dia..hehehehe

kaklong said...

cer citer cer citer...apa sebenornya yg berlaku....buang sikit hangin tuuu...sabo saboo...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

yg penting x kira keta kita buruk ke mewah ke kena sopan santun di jalan raya betul x?

ytekecik said...

huh marah sungguh mama adam.. sabau la ye.. smga Allah beri petunjuk pada dia..

fiza said...

Marah betul nih, apa citer sebenarnya? Sabar yer.

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

antar action kamen serang ituew pempoan ngeee
sabaq uols nama pun manusia khen....jgn stress nnt cepat tua...cakkkkk!!! haaa kan dah senyum tue ngeeee

Izan Ishak said...

kete je mewah... tapi perangai buruk pun tak guna kan...

blog-tips-kurus said...

sabar ye mama.

*ingatkan dia nak kejar ladies... ;)

ajumohit said...

Sabar aanie, apa yng dia dh buat Kat aanie ni? Cool ok, Jom happy2 kan diri kits ;(

cIk JanNah said...

mama adam marah benar nampaknya hari nie :) cool mama

wan nurul hezrina said...

hehe kalau tgk mcm2 selalu hubby kata alah keta bapak dia pinjam2..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby