29 February 2012

Wordless Wednesday | Kenapa komen ni jadi macam ni??


dah lain macam lak aku rasa.......



siap kena preview dulu baru boleh publish komen tu.....
huhu.....

Aku sorang je ke semua macam ni ek??


23 org syg adam:

nur anis said...

saya pun jadi macam ni jugak..tapi tak yah preview..just tekan je publish..:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

baru punya lah aanie..

tp sy boleh jer publish teros tanpa preview..adalah satu blog smalam kena preview dulu br boleh publish..


tp sy rs blog nk bukak mcm slow lah..ker sy sorang jer ada masalah slow nih?

fieda said...

kotak komen baru la plk kan.....
eh boleh terus publish ape komen...tak yah preview pun..

cIk JanNah said...

jannah pon sme. tapi even tak klik kat preview still leh post komen :)

mungkin tengah loading lg tu kot sis. sblh kotak preview should be button publish. cuba refresh :)

Mama Likha said...

mmg kita mcmtu jugak.. blogger dh upgrade la tu kan mama adam :)

aanie said...

eh eh..a'ah la....baru perasan.....
kotak publish tu ada kat sebelah preview tu daa....
tak nampak sebab tulisan kaler putih...
adoi, confius je....

thanx semua.....:)

Kakzakie said...

Samalah kakak punya semalam dah start tapi tak perlu preview boleh publish terus...

Ikut ajelah rentak blogspot aanie...

azam said...

hehehe...dari semalam...xpyh preview lah

che'pi said...

Baru punyer..... TERBAEK.. heheehheh

*azni* said...

yg baru la aanie..sbb semalam ms azni nak komen kt blog2 lain pun camni jgk..dah upgrade la katekan..hoho..

Nini D.. said...

teman pon cenggitu jugak..

MamaYatie said...

yer la..dr smlm lagi kan...tak best la yg gini nih

nanakimie said...

tak best pulak mcm ni kan...nana pun keluar mcm ni,tp xde nak kena preview tu..

Adylia Qarissa said...

heheheeee kene berubah ikut peredaran masa lah nie ;p

syawalsimpsons said...

sue pon sama...kikiki...(bangga ja muka mak jemah kat dalam tu..kakakkkaaka)

sue zainun said...

salam..
semua sama..kotak komen baru nih..

sahromnasrudin said...

sy pun kene gak..tp saya layan je heheheeee

Ujie said...

a'ah..start semalam dah berubah, yg saya perasanlah. leceh sikit, lebih suka yg lama.

*tak perlu preview pun boleh..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

hahahaha kita pun pelik gak..tapi tengok mcm semua orang sama je...

Ijah EmoTemo said...

hehe skrg dh tukar pesen baru kan?? xselesa sgt dgn pesen baru ni hehe

kaklong said...

blogspot tengah menggong sekrang ni,serba serbi nk upgerd...huhuhuh!

Izan Ishak said...

konfius tgk kotak komen baru ni. tang preview tu tak yah risau.. tekan je publish tu.

wan nurul hezrina said...

aah memula mcm kekok gak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mama & Abah

Adam Hakeem

Our Baby